Kumburgaz Artemis Otel’de düzenlenen yemeğe taraftarlarıyla birlikte katılan belediye başkan aday adayları gövde gösterisi yaptı.

Aslan: AKP karanlığından kurtulacağız

Gecede bir konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Abdullah Aslan, AKP’den ve gücünden korkmadıklarını belirterek, CHP iktidarının artık kaçınılmaz olduğunu söyledi. Aslan, sözlerine devamla; “30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlere, Çatalca CHP tüm kadrosuyla hazır. Çatalca’da yerel iktidarımızı sürdürmek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni almak için canımızı dişimize takarak çalışacağız.1989’da 12 Eylül’ün baskısından ‘önce insan' ve limon gibi ezilmeye hayır’ diyerek nasıl çıktıysak, bugün de AKP karanlığından kurtulacağız” dedi.
Daha sonra sırasıyla kürsüye çıkan CHP Çatalca Belediye Başkan Aday Adayları alkışlar eşliğinde ilçede 2014’de yeniden iktidar olacakları mesajlarını verdiler.

Cem Kara: Bırakın isimleri!

Aday adaylarından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara yaptığı kısa konuşmada, Çatalcalıların isimler üzerinde durmaktan vazgeçerek artık kendileri olması gerektiğini vurguladı. Tek tek tüm mahallelerini isimleri ile selamlayan Cem Kara, 2009 seçimlerinde verdiği sözlerin başında gelen imar sorununu çözdüğü için mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti.

Ayhan Otlatıcı: Kazanmalıyız

Silivri Belediye Başkan Yardımcılığından istifa ederek, CHP Çatalca Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklayan Ayhan Otlatıcı da konuşmasında birlik beraberlik mesajları vererek, Çatalca’da bir kez daha yerel iktidarı CHP’nin kazanması gerektiği gibi, İstanbul’un da alınmasının şart olduğunu ifade etti ve bu anlamda her parti mensubunun özerine çok önemli görevler düştüğünü söyledi.



Engin Akman: İsimler önemli

CHP Çatalca Belediye Başkan Aday Adayı Engin Akman ise Cem Kara'nın ifade ettiği görüşlere katılmadığını belirterek, "İsimleri neden boş verelim. Bizim için bütün isimler değerlidir. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ilçe başkanımız değerlidir. Partimize gönül vermiş, emek vermiş bütün isimler değerlidir. CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu daha da değerlidir" diye konuştu.

Geceye yoğun katılım vardı

Geceye; CHP PM Üyesi İbrahim Yener, CHP İstanbul İl Disiplin Kurulu Başkanı Müslim Eriş, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Taşkan Uysal, Ali Ulvi Gökbulak, eski Belediye Başkanı Fırat Aykut, eski ilçe başkanları Naci Özcan, Kasım Kolcuoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Bozdemir ve yaklaşık 750 partili katıldı.

Senay Badur / Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi