Cumhuriyet Halk Partisi Fatih İlçe Başkanlık  görevini 8 aydır sürdüren İlçe Başkanı Yusuf Yetişkin’in açılış konuşmasını yaptığı adaylık açıklamasında Yetişkin, tarihi bir güne tanıklık etmenin sevincini yaşadıklarını belirterek, ‘ Birlik ve beraberlik içinde geçirdiğimiz bu süreçte Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olarak hep birlikte çalıştık, ayrıştırmadan herkesi kucaklamaya çalıştık. Yavuz arkadaşımızın da çok güzel bir yönetimle büyük bir başarıya imza atacağını birlik  ve beraberlik duygusuyla bu yolu yürüyeceğine eminim. Kendisine şimdiden başarılar dilerim’ dedi.

Daha sonra söz alan CHP Fatih İlçe Başkan Adayı Yavuz Nazlıgül ise adaylık açıklamasına katılan partilileri selamlayarak gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi; Öncelikle bugün açıklamama katılan İlçe Başkanımız Sayın Yusuf Yetişkin’e, geçtiğimiz genel seçimlerde milletvekili adayımız Sayın Soner Özimer’e, CHP Fatih Belediyesi Grup Başkanvekilimiz Sayın Kazım Akşahin, meclis üyelerimiz Recep Önem, Gizem Medine Küçük, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarım, mahalle başkanlarım ve tüm partili yol arkadaşlarım hepinize katılımız için teşekkür ediyorum. Partimize gönül vermiş herkesi yürekten selamlıyorum. Hepiniz beni tanıyorsunuz. 26 yaşından beri partimizde çeşitli kademelerinde görev yapmaktayım. Mahalle başkanlığı, ilçe yöneticiliği, örgüt e örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcılığı, seçim komisyon başkanlığı görevlerinde bulundum. Tüm çalışmalarımız güçlü bir Fatih Örgütü oluşturmak içindi. Parti, hepimizin partisi hangi kademede olursa olsun, bizler partinin birer neferi olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeliyiz. Mahalle delege seçimlerimizi yaptık. Herkes demokratik bir katılım sağladı. Partimizde herkes kardeştir. Örgütümüzün teveccühü oldu. Beni ilçe başkanlığına önerdiler. Bende arkadaşlarımızın teveccühü ile aday olduğumu açıklıyorum.

Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

17 yıldır yürüdüğümüz gibi bugün de yolumuzu yürümeye devam edeceğiz. Önümüzdeki yerel seçimlerde Fatih’te partimizin iktidarını kurmak için var gücümüzle çalışacağız. Daha önce unvanımız mahalle başkanıydı, sonra ilçe yönetim kurulu olduk. Ünvanımız ne olursa olsun partimizin bir neferi olarak her zaman çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hiç kimseyi ayrıştırmadan çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Şimdiden çalışmalarımıza katkı verecek olan herkese teşekkür ediyorum. Cumhuriyet, Cumhuriyet Halk Partisi’ne, Cumhuriyet Halk Partisi CHP Örgütü’ne, Fatih ise bu güzel örgüt emekçilere emanet diyor hepinizi saygıyla selamlıyorum.  FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

CHP FATİH İLÇE BAŞKAN ADAYI YAVUZ NAZLIGÜL KİMDİR?

 CHP Fatih İlçe Başkan Adayı olan Yavuz Nazlıgül aslen Malatya Pütürgelidir. Evli ve bir kız babasıdır ayrıca eşi de devlet memurudur. İşletme ve Halkla İlişkiler bölümlerini bitiren Nazlıgül üniversite mezunudur. 16 yıl önce CHP’ye üye olan Yavuz Nazlıgül sırasıyla Gençlik Kollarında mücadele verdi, Mahalle Başkanlığı yaptı, 2012 yılından bu yana ise İlçe Yönetimi Kurulu Üyeliği yapmaktadır. Nazlıgül, Örgütlenmeden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevinin yanı sıra 6 yıl Seçim ve Propaganda Komisyon Başkanı, 3 yıl İş Komisyonu Başkanlığı ve 2 dönem de İnsan Hakları Komisyon Başkanlığı görevinde bulundu.

Editör: Anıl Kılıçlı