Çorapçılar Olagan Mali Genel Kurulu,Çorapçılar Sanayi Sitesi Sosyal Tesislerindeki toplantı salonunda gerçekleşti. Tek aday olarak girdiği seçimi tüm delegenin oyunu alan Mevcut başkan, Kazım Özeren yeniden başkan seçildi.  

10 Maddelik gündemden oluşan kurulun açılışını ve sunumunu Çorapçılar Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı ve İkitelli Osb Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Özeren Yaptı.Gündem maddesi uyarınca Divan Heyeti"nin seçimine geçildi.Divan Heyeti Başkanlığı"na Eskoop Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ve İskobir Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Akgün, Katip Üyeliğine Ferhat Yılmaz, Oy Sayım Memurluğuna Paşa Kaya oy birliği ile seçildiler.

ÖZEREN: “AİLE ANLAYIŞI İLE YÖNETİYORUZ”
Divan Heyeti yerlerini aldıktan sonra Başkan Yusuf Akgün kurula katılan delegelere selamlama konuşmasının ardından Divanın sevk idaresi ile ilgili gerekeli açıklamaları yaptı. Gündem maddesi uyarınca saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Başkan Kazım Özeren yapılan faaliyetlerle ilgili özet bilgileri paylaştı. Başkan Özeren, Çorapçılar Sanayi Sitesi’nin adeta aile anlayışı içinde yönetildiğine dikkat çekti. Kurula katılan üyeleri 2023 yılında yapılması gereken çalışma, iş ve işlemlerle ilgili bilgilendiren Özeren, kurulda alınan her kararın yerine getirildiğini altını çizdi.

HİZMET YILI 4 YIL OLDU
Kurulda Yönetimin aidatların 650 liradan 1200 liraya çıkarılması oy çoklugu ile kabul edilirken, yönetim kurulu hizmet yılının 4 yıl olması oylamaya sonuldu ve yeni hizmet yılının 4 yıl olarak belirlenmesi ise oy birliği ile kabul edildi.

Yapılan Kurulda Yeni Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:
Yönetim Kurulu Asıl Liste:
Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Özeren,Başkan Yardımcısı Beyhan Akkoyun,Mehmet Gürbüz Aksu Üye,Murat Doğan Üye ve Bilal Göksoy üye.
Denetim Kurulu Asıl Liste:
Ramazan Ayan ve Doğan Özduğancı.
Yapılan Çorapçılar Mali Genel Kuruluna komsu sitelerden Tormak Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı ve İkitelli OSB Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Ünlü katıldı.

Haber Rasim ŞİMŞEK-Kent Yaşam Gazetesi