Kulübün kadın futbolunda da söz sahibi olmak adına yeni kurmuş olduğu kadın futbol takımının  minik kızları da  ilgiyle karşılandı.  İftara  Küçükçekmece Belediyesi eski Meclis Üyesi Müslüm Elhan,  Tevfikbey Mahallesi Muhtarı Yaşar İnan, Trakya Rumeli ve Balkanlar Gönül birliği Platformu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Zorlu, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu eski Genel Sekreteri Abdullah Kaya, CHP Küçükçekmece İlçe yönetim Kurulu üyeleri ve kulübe destek veren iş adamları da hazır bulundu.



Büyük bir aileyiz.

Sefaköyspor Asbaşkanı Yakup Yılmaz iftar sonrasında yaptığı açıklamada   " Bu akşam kulübümüze geçmişte hizmet etmiş yada etmekte olan bir çok arkadaşımızla bir araya geldik. Ramazan'ın güzelliklerinden birisi de bu. Çocukluk ve gençlik yıllarında sporcu terbiyesi ve ahlakını Sefaköyspor'da edinen; bugün ise çeşitli alanlarda hayatlarını başarı ile devam ettiren büyük Sefaköyspor ailesinin mensuplarını bir araya getirdik. Henüz bir kaç hafta önce genel kurulumuzu tamamladık. Başkanımız Fikret Teneoğlu'nun tecrübesi ve yeni yönetim kurulunun heyecanıyla özlenen günlere geri dönmek için planlamamızı yaptık.  İftar dolayısıyla bir arada gördüğümüz bu büyük ailenin mensuplarından destek ve ilgilerinin devamını bekliyoruz" diye konuştu.



Sefaköyspor'un önemli destekçilerinden olan ve içerisinde bulunduğumuz sezonun forma sponsoru olan Efe İnşaat'ın yönetim kurulu başkanı olan İşadamı Ayhan Kılıç ise " Sefaköyspor'a hizmet edebildiğimiz için gurur duyuyoruz.  Kardeşim Orhan Kılıç'ta uzun yıllar bu kulübün formasını terletti. Onun Sefaköyspor formasıyla yaşadığı heyecana tanıklık ettik. Şimdide başka sporcu kardeşlerimiz emek ve vücut terleriyle Efe İnşaat ismini taşıyan formalarını ıslatıyorlar. Sefaköyspor ile böylesine anlamlı bir konuda işbirliği yapabildiğimiz için mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu.


 
 
 

Editör: Haber Merkezi