Türkiye'nin en çok ziyaret edilen platformlarından biri olan Ekşi Sözlük'te korkunç bir pedofili vakası yaşandı. İddiaya göre bir yazar, küçük bir kıza penisini sokup fotoğraf çekti ve başka bir yazara mesaj yoluyla bu fotoğrafları gönderdi.

İYİ Parti'de kurultay; Genel Başkan Adayları kimler? İYİ Parti'de kurultay; Genel Başkan Adayları kimler?

'Görko' ismiyle paylaşım yapan bir kişi şu paylaşımları yaptı;

"Ekşisözlük'te pedofili bir şahıs, penisini kız bebeğin cinsel organına sokup fotoğraf çekip özelden bana atıyor. Bunu yaparken kız bebeğin KARNINA TARİH ATIYOR. 2 gün önce kendisini başlık açarak ifşa ettim ve ekşisözlük yönetimi tarafından entrylerim silindi ve 1 ay ban yedim.

Elimde bana gönderdiği bütün mesajlar, kendisinin eksiupload'a yüklediği kız bebeğin içine girerken bana özelden attığı bütün fotoğraflar var. Fotoğrafların hepsi birbirinden iğrenç. Acilde çalışırken o kadar travma hastası gördüm ancak hiçbirinde bu kadar psikolojim etkilenmedi.

Az önce yeniden bebek ve penisiyle fotoğraf attı. "Elinden bir şey gelmiyor mu?" diyor. Banlandığım için başlık açamıyorum, gündem de olmuyor, artık son çare buraya yazıyorum. SİYASİLERE EN UFAK HAKARETTEN KİŞİLERİ İP ADRESLERİNDEN EVLERİNDEN ALDIRIYORSUNUZ. BU ADAM BULUNACAK !!"

Mesaj kutusundaki ekran görüntüleri ise şöyle;

Editör: Anıl Kılıçlı