Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda konuştu.
Konuşmasında İstiklal Caddesi'ndeki saldırıya değinen Erdoğan, "Ben 'Orada şehit edilen o 3 yaşında, 4 yaşındaki yavrumuzun kanını yerde bırakmayalım' derken aynı zamanda sandıkta da bırakmayalım" ifadelerini kullandı.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Antep’in Karkamış ilçesinde bir grup tarafından protesto edilmesiyle ilgili Erdoğan, "İşte particiklerden bir tanesi, dün Gaziantep'ten Karkamış'a geçmiş. Karkamış'ta kalkmış mülteci kardeşlerimiz hakkında laf etmeye kalkınca, ferasetiyle konuşur benim milletim 'bugün yeri değil, lütfen siyaset yapmayın' deyip kovdular, o da gidip bir dükkana sığındı. Daha dur, bu iyi günleriniz" diye seslendi.
ZAFER TURİZM KATAR'A SEFER DÜZENLEYECEK
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a cevap vererek, ''Haziran 2023 seçimlerinden sonra Zafer Turizm, Kabil ve Şam seferleri dışında Katar’a da sefer düzenleyecek.'' ifadelerini kullandı.