AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Kongrede konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni bir döneme, yepyeni bir heyecanla merhaba diyeceğiz. Siyasette öncüsü olacak kurmay kadroyu inşallah delegelerimizin oylarıyla belirleyeceğiz. Böylece geçmişten bugüne kadar partimize hizmet etmiş kardeşlerimizin yanı sıra yeni seslerle, yeni yüzlerle partimizi daha da güçlendireceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi'nde konuşmasını yapmak üzere sahneye geldiğinde annesiyle fotoğrafının bulunduğu dev bir pankart açıldı. Pankartın altında "Öyle bir evlat yetiştirdin ki binlerce evladın daha oldu" notu yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duygusal anlar yaşadığı görüldü.

"BU TOPLULUK BİRBİRİNDEN KOPMADI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şahsımızı ve partimizi hedef alan nice saldırıya, nice iftiraya iktidara gelebilmek için terör örgütleriyle iş tutan nice beddahlara rağmen milli iradeye gölge düşürmedik. Bu topluluk hamdolsun birbirinden kopmadı. İhanet edenler olmadı mı; oldu. Onlar yoluna biz de yolumuza. Ve inşallah burada da dikiş tutturamayacaklar.

Kanser hastası kadına cinsel saldırı yapan hemşireye iyi hal indirimi Kanser hastası kadına cinsel saldırı yapan hemşireye iyi hal indirimi

Bu topluluk hamdolsun birbirinden kopmadı. İhanet edenler olmadı mı, oldu. Onlar yoluna biz de yolumuza.

Dava kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Yurt dışında yaşayan gurbetçi kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. 

Seçimlerle birlikte cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi milletimizden bir kez daha onay aldı." dedi.

Editör: Anıl Kılıçlı