Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında Adnan Oktar'ın işlediği 'Yaratılış Teorisi' yeni Milli Eğitim müfredatında

Esenyurt’ta bulunan Özel Esencan Hastanesi kurumun 25’inci yaşının, Cumhuriyetin 100’üncü yılına denk gelmesi sebebiyle Esenyurt ve çevre ilçelerden katılan sağlık çalışanları ile birlikte düzenlenen etkinlikle kutladı. Saat 19.00’da başlayan programda katılımcılara Cumhuriyetin ilan edildiği 1923 yılına ait yemekler ikram edilirken, kura çekimi ile 25 kişiye çeşitli hediyeler de verildi. Programa, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esencan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Taşkın Yenidünya, Esencan Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. Atakan Özkan, hastane çalışanları, Esenyurt ve çevre ilçelerden sağlık çalışanları katıldı.

Dr. Öğr. Üyesi Alp Hepsev, Esencan Hastanesi'nin faaliyetlerine ilişkin bir sunum yaptı.

YENİDÜNYA: NİCE 25'LERİMİZ, 100 YILLARIMIZ OLSUN

Esencan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Taşkın Yenidünya kısa bir konuşma yaparak, "Bugün burada hastanemizin 25. Cumhuriyetimizin 100. yılını sağlık çalışanlarımızla birlikte kutlamak istedik. Bu geçen 25 yılda daha nasıl iyi hizmet edebiliriz buna odaklandık. Teknolojiyi ve bilimi yakından takip ettik. Bu motivasyonla bizi hem kurum içinde hem kurum dışında desteklediler. 

Başka yollara yönelen paydaşlarımıza da ben çok teşekkür ediyorum.

Bu 25 yılda öğrendiğimiz çok şey oldu. Sadece hastalara şifa olmak değil, insanların umudunu nasıl yeşertebiliriz buna daha çok odaklandık. Bunun için emek ve zaman harcadık. Birçok sosyal projeye imza attık. Bunlardan biri de bugün yaptığımız sağlıkçılarla geleneksel hale getirdiğimiz buluşmalar. Bunu pandemi öncesinde ortaya çıkardık şimdi Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla tekrar yapmaya başlıyoruz. 
Nice sağlıkçılarla buluşmamız olsun, nice 25. yıllarımız, Cumhuriyetimizin 100. yılları olsun. Daha çok buluşmak dileğiyle. " ifadelerini kullandı.

ÖZKAN GAZZE'Yİ UNUTMADI

Programda açıklamalarda bulunan Esencan Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. Atakan Özkan, “Bugün hepimiz için çok heyecanlı bir gün, bu günün heyecanı ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eserim dediği Cumhuriyetin 100’üncü yılını kutlayacağız yarın inşallah. Aynı zamanda Esencan hastanesi olarak Esenyurt’ta 25’inci yılımız. 25’inci yılımızı Cumhuriyetin 100’üncü yılı ile birlikte kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu tüm Esenyurt’ta ki sağlık çalışanları ile birlikte kutluyoruz. Bizler Ulu Önder Atatürk’ün emanet ettiği bekçileri olmaya devam edeceğiz ve ilçemizde Cumhuriyet ilkelerine bağlı kalarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. İsrail’in saldırıları sonucu Gazze maalesef kan gölüne dönmüş vaziyette, kadın, çocuk, yaşlı, hasta demeden İsrail her gece Gazze’yi vurmakta. Bugün itibari ile 7 binin üzerinde masumun hayatını kaybettiği bilinmekte ve bunların büyük çoğunluğu hastanelere ve dini mabetlere sığınmış masum çocuk, kadın ve yaşlılar. Bizler kurum olarak İsrail’in Gazze’ye yapmış olduğu bu saldırıyı aynı zamanda hastanede tedavi için bir umut bekleyen hastalara ve oradaki sağlık çalışanlarına yapılan saldırıları nefretle kınıyoruz. Bir an önce bu saldırıların bitmesi için tüm kamuoyunu, tüm dünyayı ve bütün bileşenleri İsrail’e dur demeye çağırıyoruz” dedi.

6a2724af-7346-4b86-a162-564f4382560c

Editör: Anıl Kılıçlı