Türkiye’nin en büyük eğitim kampüslerinden biri olma niteliği taşıyan Esenyurt Eğitim Kampüsü Projesi’nin hız kesmeden devam ediyor. 20 Ocak 2023’de temeli atılan kampüsün son çalışmalarını AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Cüneyt Yüksel, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Yener yerinde inceledi.

YÜKSEL: İSTANBUL’U ÖRNEK BİR ŞEHİR YAPMA GAYRETİNDEYİZ

AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Cüneyt Yüksel, bu güzide eserin ülkeye kazanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletirken, “Bu güzide proje ile Esenyurt ve İstanbul’a 10 bin 400 öğrencinin faydalanabileceği, öğrencilerin kendilerini akademik, sosyal, kültürel alanda geliştirebileceği imkanlara sahip olan bir eğitim kampüsünü Cumhurbaşkanımız sayesinde milli eğitim bakanlığımız ile birlikte kazandırıyoruz. İstanbul’u eğitimdeki başarısı, gelişmişliği ve performansıyla ülkemize öncülük eden bir şehir yapmaya gayret ediyoruz.” şeklinde konuştu.

ÖZER: EĞİTİMDE TÜRKİYE YÜZYILI

MHP'de 3 Mayıs; Türkçülük gitti Milliyetçilik geldi MHP'de 3 Mayıs; Türkçülük gitti Milliyetçilik geldi

‘Eğitimde Türkiye Yüzyılı’ cümlesi ile sözüne başlayan Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, “Cumhurbaşkanımızın temelini atmış olduğu Türkiye'nin en büyük eğitim kampüsü, ülkemizin gelecek vizyonuna ayna tutan bir projedir.” açıklamalarında bulundu. Yüksel’e alanda bilgilendirme yapan Özer, ‘Avrupa’nın en büyük ve en donanımlı “Eğitim Kampüsü” Esenyurt İlçesinde hayata geçiyor’ ifadelerini kullandı. Özer, Milli eğitim tarafından yapımına başlanılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli kısa süre önce atılan projenin yeni yıla yetiştirilmesi hedeflendiğini söyledi.