7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala sosyalistlerin bağımsız adayı olan İpek Bozkurt, düzen partilerinin seçimde açıkladığı projelerin geçersiz olduğunu belirterek, “Tüm özgürlüklerimizin elimizden alındığı, baskı, açlık, yoksulluk ve işsizlikle geçen yaşantılarımızın bu projelerle değişemeyeceği; kardeş halkların üzerine yağan bombaların, emperyalist savaşların bu projelerle son bulmayacağı; kadına yönelik şiddetin, doğanın katledilmesinin, kentsel dönüşüm adı altında gerçekleşen rantsal dönüşüm planlarının bu projelerle engellenemeyeceği ortadadır” diye konuştu.



“SEÇİMİMİZİ SOSYALİZMDEN YANA YAPALIM”

Seçimlerde devrim ve sosyalizmin sesi olmak için aday olduğunu vurgulayan Bozkurt, “Tüm sorunlarımızın bugünkü kaynağı, içinde yaşadığımız kapitalist düzendir. Bu düzen yıkılmadığı sürece hiçbir sorunumuz kalıcı olarak çözülmeyecektir” dedi.

“Bağımsız Devrimci Sınıf Platformu’nun (BDSP) çıkardığı bağımsız sosyalist adaylar olarak karşınıza oy istemek için hazırlanmış seçim bildirgeleri ile çıkmıyoruz” diyen Bozkurt, halkı metal işçilerinin yolunda sınıf mücadelesini büyütmeye çağırdı. Kent Yaşam

 

Editör: Haber Merkezi