Ramazan ayı boyunca Sarıyer’in her noktasında vatandaşlarla bir araya gelen CHP Sarıyer İlçe Başkanlığıulusal ve yerel medyada görev yapan basın mensuplarıyla Pileki Pide Restoran’ında  düzenlenen  iftarda biraraya geldi. CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, ilçe yöneticileri, CHP Sarıyer Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç ile kadın kolları yöneticileri, CHP Sarıyer Gençlik Kolları Başkanı Ali Mertcan Uluevli ile gençlik kolları üyelerinin hazır bulunduğu iftar programına çok sayıda basın mensubu katıldı.

“PARTİ OLARAK HİÇBİR VATANDAŞIMIZI YALNIZ BIRAKMADIK”

Basın mensuplarıyla 10 Ocak Gazeteciler günü başta olmak üzere zaman zaman bir araya geldikleri ve bu buluşmalardan mutluluk duyduklarını ifade eden CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, ‘Bugün bir kez daha gördüm ki ilçemizde herkes birbirini tanıyor, herkesin birbiriyle güzel dostlukları ve arkadaşlıkları ile geçmişi var. Bu da Sarıyerimizin güzel özelliklerinden biridir. Ramazan ayı paylaşma, dayanışma, dostluk ve bereket ayıdır. Ramazan ayı, İnsanların birbirlerini özellikle sıkıntılı zamanlarda yalnız bırakmaması gerektiğini inandığı ve hassasiyet gösterdiği günleri yaşadığımız bir aydır. Ekonomik anlamda insanlarımızın yaşadığı zorlukların çok belirginleşmesi, fiyatların sürekli yükselerek değişmesi hepimizin sorunudur. Bizler parti olarak bu zorlu süreçte hiçbir zaman vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık. Bu sorunların çözümünün yolu bellidir. Çözüm ancak bir iktidar değişikliği ile mümkündür.  İktidar değişikliği, demokrasinin yeniden gelmesi, ülkemiz kaynaklarının en doğru şekilde değerlendirilmesi ve insanlarımıza hizmet olarak ulaşmasıdır.  Bugün, özgürce konuşabilme, yazabilme sıkıntısı yaşanıyor ülkemizde. Demokrasinin özgürce yaşanacağı bir ülkede yaşamak istiyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu önderliğinde tüm ilçe örgütlerimizle çalışmalarımızı bugün seçim olacakmış gibi sürdürüyor ve güzel günlerin çok uzakta olmadığını tüm vatandaşlarımızın görmesi ve duymasını istiyoruz.  Partimiz vatandaşlarımızı bugün olduğu gibi gelecekte de hiçbir zaman yalnız bırakmayacaktır. İlçemizde çalışmalar sırasında hangi partiden olursa olsun tüm hemşerilerimizle aynı mesafede olduk. Ayrışmalara karşı birlik ve beraberlik duygularıyla siyasi çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Sarıyer ilçemiz bu anlamıyla çok özel bir yer. Bu güzelliğin sürmesi için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Hepinizle bu güzel akşamda bir araya gelmenin mutluluğu yaşıyoruz, daha güzel günlerde hep beraber olmayı temenni ediyorum. Tüm basın mensubu arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtladıktan sonra basın mensupları ile fotoğraf çektiren CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç ve ilçe yöneticileri, programa katılan basın mensuplarına teşekkür etti.  FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi