Öğrencilerin daha iyi fiziki koşullarda eğitim alması hedefiyle her yıl ilçedeki okulların ihtiyaç duyduğu bakım ve onarımlarını imkanlar ölçüsünde yapan Avcılar Belediyesi, yaz tatiliyle birlikte okullarda yaptığı çalışmalara hız verdi. Avcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçedeki ilk ve orta dereceli okulların iç ve dış cephe boya çalışmaları devam ediyor.

Avcılar Belediyesi ilçede ihtiyacı olan okulların iç-dış cephe boyama çalışmalarının dışında, eğitim kurumlarının isteklerini geri çevirmeyerek eğitime katkı sunmaya devam ediyor.

Avcılar Belediyesi Fen İşleri, Park ve Bahçeler ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından eğitim kurumlarının ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik okulların korkuluk boyaları, kapı, pencere ve tuvaletlerinin tadilatları, okul bahçelerinin ağaçlandırılması, çim biçme ve peyzaj çalışmaları ile aydınlatma gibi çalışmalar yapılıyor.

İlçedeki okullara ve eğitim kurumlarına her zaman destek olduklarını belirten Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, en önemli yatırımın çocuklara, öğrencilere dolayısıyla geleceğe yapılan yatırım olduğunu ifade ederek, imkanlar ölçüsünde okulların ve eğitim kurumlarının yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Senay BADUR-Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi