İspendek Balık Restaurant, İstanbul Silivri’nin en şirin beldesi Selimpaşa’da konumlanmış, muhteşem atmosferi, Marmara Denizi’ne tümüyle hakim doğa ve deniz manzarasıyla siz değerli konuklarına 10 yılı aşkın tecrübesi, profesyonel, eğitimli ve güler yüzlü kadrosuyla hizmet sunmaktadır.

İstanbul’un nezih restoranlarından olan bu mekân, tadına doyamayacağınız seçkin balık ve meze çeşitleriyle, ilgili personeliyle sizleri bekliyor. Balığın her çeşidinin olduğu alkollü bir aile balıkçısı. İyi balık yapan nadir yerlerden. Rezervasyona gerek yok, valesi var. Servis gerçekten hızlı. Çalışanların ilgisi yeter.

MEHTABIN EŞLİĞİNDE YEMEK

150 kişilik kapasitesi olan bu mekân, yazın balkon terası ile olmak üzere iki kısımdan oluşuyor. Kış aylarında Marmara Denizi’nin ve gökyüzünün güzelliğini içine alıp fondan gelen Rum müzikler ve balıkta inanılmaz lezzetler eşliğinde içinizi ısıtırken; yaz aylarında, Marmara Denizi’ne hâkim balkon teras kısmında leziz balıklardan keyif alıp, mehtabın eşliğinde içkinizi yudumlayabilirsiniz.

“GELİN TEST EDİN SONRA KARAR VERİN”

İşletmenin sahibi Gökhan Kılıç “Menümüzü hazırlarken mevsim öncelikleri doğrultusunda en iyi seçimleri yaparız. Deniz mahsullerindeki tercihlerimiz, hala geleneksel yöntemlerle yapılmaktadır. Geçmişten kazanılan bu tecrübeyle, modern mutfağı buluşturarak lezzetin derinliklerinde eşsiz tatlar aramaktayız. Uzun yılların vermiş olduğu birikimle denizdeki en iyi lezzeti size ulaştırmak için sürekli araştırmakta, yenilemekte ve çalışmaktayız. Mekânımız aile ortamıdır. Güler yüz samimiyet ve müşteri memnuniyeti en önemli özelliğimizdir. Gelin test edin sonra karar verin derim.”

Editörün Gözünden

Gerek balık restoranları olsun gerekse diğer restoranlar hemen her müşterinin bu tip yerlerde dikkat ettiği belli noktalar bulunur. Benim de hassas olduğum konuların başında temizlik, sunum,  müşteriye olan hizmet, güler yüz ve ikramları. Dost tavsiyesi ile gittiğimiz restorandan çok memnun ayrıldım. Güler yüzlü personeli ve lezzetli taze balıkları ile güzel bir akşamdı. Tatlılardan Triliçesini de tavsiye ederim. Rum müzikleri eşiğinde yenilen balıkları gayet güzel, gün batımı ve deniz manzarası şahane. Mekânda yanan soba sıcaklığı huzur veriyor, çocukluğuma götürüp eskiyi hatırlattı. İstanbul'da iyi bir balıkçı ve iyi bir işletmeci arıyorsanız bu mekânın müdavimi olacaksınız. Ailenizle ve arkadaşlarınızla birlikte huzurlu bir aksam için doğru adres.  Bu keyfe ortak olmak için rotanız “İspendek Balık Restaurant” olsun. Tek kusurları yemek sonrası ikramları. Bir yemekte ikram var bir diğer gittiğimizde ikram yok. Gökhan şefim, sizin ikram borcunuz, bizim de alacağımız olsun. Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi