Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre; yavru bir kedi kaputun içine Leo adlı başka bir kedinin korkutması sonucunda girdi. Olay 20 sıralarında Bahçelievler Şair Orhan Veli Sokak’ta yaşanırken Hayvansever Tutku hanımın ihbarı sonucunda itfaiye ekipleri olay yerine geldi. Yavru kedi ekiplere zor anlar yaşatırken uzun uğraşlar sonucunda kedi aracın kaputundan çıkarılamadı.İBB tarafından gelen Ekipler araç sahibine sabaha kadar beklemesini ve kedi çıkmaz ise servisi aramasını söyledi.

“NE KADAR İNATÇIYSA ARAÇTAN ÇIKMADI”

Olayı ihbar eden Hayvansever Tutku hanım, yavru kedinin ne kadar inatçı olduğunu belirtirken olay anlarını Kent Yaşam muhabiri Süleyman Çay’a anlattı:

“Leo adlı bir kedinin, yavru kediye saldırısı sonucunda yavru kaputun içine kaçtı. Sonra yavru çıktı ama Leo tekrardan saldırınca yavru kaputun içine girdi. Ben hemen itfaiye ekiplerini aradım. Araç sahibi de 20 dakika sonra geldi. Genelde burada kediler arabanın içine girer ama itfaiye ekipleri müdahalesi sonucu hemen çıkardı. Bu yavru kedi ne kadar inatçıysa araçtan çıkmadı.” KENT YAŞAM SÜLEYMAN ÇAY

Editör: Haber Merkezi