Verdiği eğitimlerle vatandaşları bilinçlendiren İYİ Parti İl yönetimi eğitimlerine bir yenisini daha ekledi. Sandık Güvenliği eğitimi ile yönetici ve üyeler seçime hazırlanıyor. İYİ Parti İstanbul Başkanlığı’nın düzenlediği eğitimlerin yeni durağı Bahçelievler oldu.

İYİ Parti İstanbul İl yönetiminin organize ettiği İYİ Parti İl Yönetimi Seçim İşleri Başkanı Gökay Kıran ve İl Disiplin Kurulu üyesi Av.Şule Özdal’ın katıldığı eğitime; İYİ Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Oğuz Albay, İlçe Yönetimi, Gençlik kolları, Mahalle Başkanları, Kadın Kolları ve üyeleri katıldı.

“GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ”

Gökay Kıran konuşmasında İYİ Parti’nin İstanbul sandık güvenliği konusunda çok çalıştığını ve tüm İlçelerde eğitimlerini vererek seçimlere hazırlandıklarını belirtirken,” Şu anda sandığın çok büyük bir kısmına sandık görevlilerini tamamladık. Planlı çalışarak, gerekli aramaları yaparak, sandıkları yedekleri ile beraber dolduracağız ve seçimlere hazır olacağız. Halkımıza, üyelerimize rahatlıkla söyleyebilirsiniz. Siz oyunuzu rahatlıkla gidin kullanın, biz burada, görevimizin başındayız, gerisini bize bırakın” dedi.  ELİZAN FİDAN/KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi