CHP İstanbul 2. Bölgeden ön seçim adayı olduğunu CHP Şişli İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen bir toplantıyla açıklayan Kamer Demir'e Şişli örgütünden tam destek geldi. CHP Şişli İlçe Başkanı Veli Çelik, ilçe yöneticileri, CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayları Zeynel Öztürk, İrfan Aydın, Mehmet Arslan, Hasan Babacan, Seyfullah Beysülen ve çok sayıda partilinin hazır bulunduğu toplantıda CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday adayı Kamer Demir, partililerden destek istedi. Demir, toplantıda neden aday olduğu ile ilgili yaptığı konuşmasında, "Demokratik, laik, hukuk devleti yeniden inşa edilmelidir. Bu da Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Sosyal Demokrat CHP'nin iktidarıyla mümkün olacaktır" dedi.

CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Kamer Demir sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemiz sosyal siyasal yapısı bilinçli olarak krize teslim edilmiş durumda. Ülke ekonomisi, üretime dayanamayan adil paylaşımın olmadığı işsizliğin, yoksulluğun gün gittikçe hızla arttığı, zenginin daha zengin, fakirin daha fakir olduğu kısır bir döngüye teslim edilmektedir.
‘AKP, devletin çürümüş yüzünü halktan gizlemektedir’

Diğer tarafta ülke tarihinin görülmemiş biçimde yoksulluklar meşrulaştırılmaya çalıştırılmaktadır. Eğitim sistemi bilerek ve isteyerek; Çağ dışı ilkelere teslim edildi. İç ve dış barış dinamitlendi. Ülke kamuoyu karşısında itibarsız hale getirildi. Ülke hukuk devleti olmaktan çıktı. Demokratik temel hak ve özgürlükler rafa kaldırıldı. Ülke, kurum ve kuruluşlarıyla çürümeye yüz tuttu. Onun için bu düzen değişmeli. Demokratik, laik hukuk devleti yeniden inşa edilmeli. Bu da sosyal demokrat CHP’nin iktidarıyla mümkündür.
AKP, tekeline aldığı ve tuttuğu görsel ve yazılı ana medya aracılığı ile devletin çürümüş yüzünü halktan saklamaktadır. Bunu deşifre etmek, halka gerçekleri anlatmak bir örgüt partisi olan CHP örgütünün temel görevi olacaktır. CHP’nin örgütü bu sefer bunu başaracaktır. Başarmak zorundadır.

KUTU

Kamer Demir Kimdir?
1950 yılında Erzincan'da doğdu. Lise eğitimini Kuştepe Lisesi'nde tamamladı. Marmara Üniversitesi İktisat ve Maliye Bölümü'nden mezun oldu. 20 yıl özel şirketin yöneticiliğini yaptı. Devamında inşaat ve dekorasyon ile ilgili aile şirketini kurdu. Yöneticiliğini yaptı. CHP Şişli İlçe Başkanlığı, SHP Kurucu Üyeliği, PM Üyeliği ve SHP İstanbul İl Başkanlığı yaptı. Çağdaş Yaşam, SODEV, Emekli-Sen Üyesi Fidan UĞUR-Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi