Metayı takip etmeden kümenizi iyileştirmek için bir yöntem de lol hesabı satın almaktır. LOL hesabı satın almak için Eloboost Türkiye güvencesini tercih edebilirsiniz.

Metayı nasıl takip edebilirsiniz?

Metayı takip etmek için birkaç yol vardır. Bunlardan ilki yerel ligleri takip etmektir çünkü profesyonel oyuncular her zaman metaya uygun seçimler yapar. Yerel liglere örnek vermek gerekirse Türkiye Şampiyonluk Ligi, LCK (Kore Ligi), LEC (Avrupa Ligi) veya LCS’i (Kuzey Amerika Ligi) örnek verebiliriz. Bu liglerde güncel maçlarda sıklıkla oynanan şampiyonları takip ederek metadan haberdar olabilirsiniz. Bu ligleri takip etmek için liglere ait Twitch ve Youtube kanallarına bakabilirsiniz. Metayı takip etmenin bir başka yolu ise metayı özetleyen ve anlatan siteler göz atmaktır. Bu sitelere göz atmak için o anki yamanın adını yazarak araştırabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse güncel yama 11.5 yaması olsun. İnternete “League of Legends 11.5 meta” tarzı bir metin yazarak aratırsanız karşınıza birçok site çıkacaktır.

Metanın lig yükselme konusundaki önemi nedir?

Unutmayın ki metayı takip etmek her zaman çok önemlidir. Çünkü o yamaya ait güçlü şeylere ve zayıf şeylere hâkim olursanız oyun farkındalığınızın artması ile birlikte diğer oyunculardan bir adım öne geçmiş olacaksınız ve lig yükselmede ve istediğiniz kümeye çıkma konusunda önemli bir adım atmış olacaksınız. Onlarca siteden metayı takip etmenize ve oyununuzu geliştirmenize rağmen lig atlayamıyorsanız hesap satın almak sizin için rahatlatıcı bir çözüm olacaktır. Güvenilir kadrosuyla www.eloboosturkiye.com/ güvencesiyle istediğiniz hesabı satın alabilir ve daha iyi bir kümeden oyuna devam edebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi