Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Genç ve derneğin yönetim kurulu üyeleri her Ramazan ayında verilen iftar yemeğinin siyasetçi, işadamı, asker, bürokrat ve STK temsilcisi konuklarıyla yakından ilgilenip, samimi ve sıcak davranışlarıyla başarılı bir evsahipliği yaptılar.

Ali Genç’in sahibi olduğu Korupark’taki iftar programı Kuran-ı Kerim okunmasının ardından ilahi dinletisi ve semazen gösterisi ile başladı. Akşam ezanıyla da hep birlikte oruçlar açıldı.

GENÇ: ADALETSİZLİĞE DÜŞMAN GÖNÜLLER YARINLARIN TÜRKİYE’SİNİN TEMİNATI OLACAKTIR

SASİDER Başkanı Ali Genç, konuklarına hitaben yaptığı konuşmada,“Derneğimizin kuruluş temelinde sosyal ve ekonomik dayanışmayla birlikte birlik, beraberlik, kardeşlik ve toplumsal konulara duyarlılık vardır. Mübarek Ramazan ayı bu duyguların en doruğa çıktığı zamandır. Bu mübarek ayı var gücümüzle ibadetle, duayla, iyiliklerle ve oruçla geçirmeye çalışmak; bizleri Kadir Gecesi’ne ardından da Ramazan Bayramı’na ulaştırması için yüce rabbimize niyazda bulunmak olmalıdır

bu duygular ile geleneksel hale getirdiğimiz iftar davetimize katılan herkesi selamlıyorum” dedi.

KAYMAKAM BİLGİN: SASİDER’İ VE ALİ GENÇ’İ TEBRİK EDİYORUM

Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ise konuşmasında, “SASİDER Sarıyer’imiz için çok önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Hemen hemen bütün partilerimizden ve her kesimden arkadaşımızı Ali Genç kardeşimiz yönetimine almış ve mükemmel temsil kabiliyetiyle işlerini yürütüyorlar. SASİDER’i ve Ali Genç’i tebrik ediyorum” dedi.

Tuncay Dağlı-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi