Sarıyer Belediyesi’nin Merkez Mahallesi’ndeki iftar yemeğinde de yüzlerce Sarıyerli birarada oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.

İmam Mehmet Derme’nin yaptığı yemek duasının ardından söz alan Mahalle Muhtarı Sinan Yüksel, “Bu güzel Ramazan gününde bizleri iftar sofrasında buluşturan Başkanımız Şükrü Genç olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

‘’RAMAZANIN ÖZÜ PAYLAŞMAKTIR’’

Belediye Başkanı Şükrü Genç ise, "Ramazanın özü birbirlerini tanımayan insanların aynı sofrayı paylaşmasıdır. Bu ayın önemini bilen dostlarımız, bilmeyenlere anlatmalı. Ramazan dayanışmadır, olan olmayanla paylaşacak. Lokma az olacak ama herkeste olacak.

Ramazan ayının tüm insanlık alemine huzur ve barış getirmesini diliyorum” dedi..
Sarıyer Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında İstinye eski tersane alanında gerçekleştirilen Göksel konserinde ise vatandaşlar serinRamazan gecesinde eğlenme imkanı buldular.

BAŞKAN GENÇ’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PASTASI

Şarkıcı Göksel’e verdiği konser nedeniyle bir buket çiçekle teşekkür eden Belediye Başkanı Şükrü Genç, sürpriz doğum günü pastasıyla karşılaştı.

Üstünde torunu Denizcem Genç ile çekilmiş bir fotoğrafının yer aldığı pastayı o gün doğan vatandaşları da sahneye çağırarak birlikte kesen Başkan Şükrü Genç, herkes için bir dilek tuttu. Sevilen sanatçı Göksel ise, “Hasretinle Yandı Gönlüm” adlı şarkıyı Başkan Genç için söyledi.

KARMETE GRUBU GENÇLERİ COŞTURDU

Ramazan etkinliklerinin bir başka konserini ise Karadeniz’in sembol gruplarından Karmate verdi. Grup, solist Emrah Nar’ın hareketli türküleriyle Sarıyerlileri coşturdu.

Sarıyer Halk Dansları Topluluğu’nun sunduğu doyumsuz gösterinin ardından sahne alan Karmate’nin estirdiği Karadeniz rüzgarına kendilerini kaptıran vatandaşlar, konser boyunca omuz omuza horon oynamanın mutluluğunu yaşadı.

(Tuncay Dağlı- Kent Yaşam)

Editör: Haber Merkezi