Eyüpsultan Belediyesi sosyal faaliyetleriyle örnek olmaya devam ediyor. Eyüpsultan Tokatlılar Derneği’nin iftar programına ev sahipliği yapan Eyüpsultan Belediyesi, Tokatlıları bir araya getirdi. Ramazan ayına özel geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği iki yıldan beri salgın nedeniyle yapılamadı. Eyüpsultan Osmanlı Park Sosyal Tesisleri’nde yapılan iftar programında bir araya gelen Tokatlılar, manevi değeri yüksek olan Ramazan ayında oruç açmanın huzur ve mutluluğunu yaşadılar.

“BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ”

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, iftar programında derneklere çağrıda bulunarak birlik ve beraberlik mesajı verirken birlikte daha güçlü olacaklarını belirtti. Eyüpsultan Tokatlılar Derneği Başkanı Cuma Ergün ise Köken’e katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

KÖKEN VE ERGÜN ELLİK OYNADI

İftar programından sonra Köken ve Ergün Osmanlı Park’ta kurulan Tokat Derneği’nin ramazan stantlarını ziyaret ederek yöresel lezzetlerinin tatlarına baktılar. Ardından Köken ve Ergün Tokat yöresine ait ellik oynayarak eski ramazan günlerini yaşadılar.

İFTARA KATILIM YOĞUN OLDU

Eyüpsultan Tokatlılar Derneği Başkanı Cuma Ergün'ün düzenlediği iftar programına; Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken,Eyüpsultan Tokatlılar Derneği Onursal Başkan  Cevdet Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu, CHP İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Hulusi Sıvacı, Tokat Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, MHP MYK Üyesi Güllü Yener, İSTOKDEF Başkanı Rasim Yağar, NİKSAR Federasyon Başkanı Ferhat Yılmaz, AK Parti Belediye Grup Başkan Vekili Mehmet Er, İş insanları, meclis üyeleri, STK başkanları, Eyüpsultan’da ikamet eden Tokatlı hemşeriler, ve üyeler katılım sağladı. SIDIKA BAYLAN KENT YAŞAM GAZETESİ

Editör: Haber Merkezi