Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, parklardaki eski taş ve tahta koltukları, bankları kaldırıp yerine yeni lale görünürdeki koltuklarla donalttı. Lale şeklindeki koltuklar 500 adet olarak planlanarak parklara monte edildi. Koltuklar sayesinde parklarda yatma devrine de son verilmiş oldu. Plastik koltukların oldukça şeffaf, estetik ve kullanışlı olduğu gözlendi. Lale şeklindeki koltuklar vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.
Başkan Dr. Toprak "İstanbul'un simgesi lale olduğu için bizde parkımızı bu koltuklarla donattık. Bunlar geçici değil, ömür boyu kalıcı. Hem çok şık hem de çok rahat” dedi.




VATANDAŞ MEMNUN

Vatandaşlara park ile ilgili görüşlerini sorduğumuzda “Eskiden bu parkın kasvetli havası vardı. Belediyemizin tam karşısında ve merkezde olması sebebiyle o eski hali buraya yakışmıyordu. Şimdi çok daha temiz bir görüntüye kavuştu. Başkan bankları söktürdü, vatandaş nerede dinlenecek denilen sorulara en güzel cevabı parkımıza yaptırdığı Lale banklarla vermiş oldu. Diğer park alanlarında da bu banklardan yapılmasını istiyoruz diyen vatandaşlar, ayrıca Avcılar Belediye Başkanımız Dr. Handan Toprak Benli’ye, bizlere sundukları bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.




Senay BADUR- Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi