Süleyman Güzel “Yerel basın hayatımızın içerisinde olduğu gibi, sokağımızda, mahallemizde ve ilçemizde halkın gözü, kulağı, bize en yakın olanı yerel basın emekçileridir. Devletçe desteklenip yaşatılmalıdır” diye konuştu.

Gazetecilerin bulundukları yerlerde, zorluk ve sıkıntılar içerisinde sürdürmeye çalıştıkları görevlerinin yanı sıra gazetelerini yaşatma sevdasında olduklarını da bildiğini vurgulayan Güzel, “Ulusal basın yerel basın kadar bizlere yakın değil. Biz haberi yerel basından alıyoruz. Yerel gazeteler, halkın gözü, kulağı olmanın yanı sıra sokağın, mahalle ve ilçenin de sesidir. Yerel gazeteler için yeni yasalar çıkartılıp devletçe desteklenmeli ve yaşatılmalıdır. Bu konuda, her türlü desteğin sağlanması için sizlerin yanında yer alacağım” dedi.

KİTABINI İMZALADI

CHP’nin çeşitli kademelerinde uzun yıllar siyaset yapan işadamı Süleyman Güzel, siyasi parti çalışmaları içerisinde ve mesleki hayatında, hiç bir resmi kurumla iş yapmadığını da ifade ederek, yer aldığı parti içerisinde siyasi çalışmalarını da sürdüreceğini kaydetti.Süleyman Güzel, kahvaltının ardından gazetecilere kendi hayatını kaleme aldığı, “Yaşadıkça Öğreniyorum” isimli kitabını imzalayarak hediye etti.


Editör: Haber Merkezi