Twitter Haberleri

twitter haberleri ve güncel twitter gelişmeleri, twitter ile ilgili tüm video, twitter fotoğrafları ve twitter haberleri Yaşam Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

X'te paylaşımlar yapan Kızıl Deli Kahin, Erzincan İliç'teki maden faciasından 5 gün önce yaptığı paylaşımla sosyal medyayı salladı.

DÜNYA

Elon Musk, X kullanıcılarını üzeceğe benziyor. Musk tarafından yapılan açıklamada her şeyin paralı olabileceği ifade edildi.

GÜNCEL

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, sosyal medyada bir takipçisine verdiği cevapla gündemi salladı. Karakurt, "Boş yapma Abdülhamid" dedi.

EKONOMİ

Ekonomist Özgür Demirtaş'ın Buket Aydın'a verdiği "Kredi kartı" cevabı sosyal medyanın gündemine oturdu.

GÜNCEL

Twitter'da Suriyeli muhaliflerin kanalı Orient TV için kapatılsın çağrısı yapıldı.

GÜNCEL

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Twitter’ın sahibi Elon Musk’a tepki gösterdi. Sarıgül Twitter üzerinden yapılan kısıtlamaları eleştirdi.

BİLİM VE TEKNOLOJİ

Tesla’nın kurucusu ve Twitter’ın sahibi Elon Musk’tan Twitter kısıtlama kararı gündeme oturdu.

DÜNYA

Rusya'da Wagner isimli paralı asker grubunun yaptığı darbe girişimi, Twitter'daki Enes Halifekan hesabı tarafından 6 yıl önceden tahmin edildiği ortaya...

GÜNCEL

HDP Eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, yaptığı açıklamayla sevenlerini üzdü. Demirtaş, aktif siyaseti bıraktığını açıkladı.

GÜNCEL

13. Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter'da yeni bir flood yayınlayarak gençlere seslendi.

GÜNCEL

Twitter, 14 Mayıs seçimleri öncesi getirilen erişim engelleri hakkında açıklama yaptı.

GÜNCEL

Yeni Şafak gazetesinde yazan Bülent Orakoğlu sosyal medyaya erişim engeli çağrısı yapıldı.