Zam Haberleri

zam haberleri ve güncel zam gelişmeleri, zam ile ilgili tüm video, zam fotoğrafları ve zam haberleri Yaşam Gazetesi sitemizde


GÜNCEL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sert bir dille ekonomi üzerinden eleştirdi.

EKONOMİ

2024 yılı zamlarından otomobiller de nasibini aldı. Yeni yılda araç almak isteyenler, yapılan bu zamları dikkate almak zorunda.

GÜNCEL

Süper Lig hakemlerinin maaşlarına büyük zam geldi. Süper Lig hakemlerinin artık maç başına aldığı ücret yüzde 50 zamlı olacak.

EKONOMİ

Adana'da yaşanan ev sahibi kiracı kavgası sosyal medyanın gündeminde. İddiaya göre ev sahibi kiracısı ile köpeğini bıçakladı.

EKONOMİ

Yüksek enflasyon nedeniyle kiralara getirilen yüzde 25 zam sınırı ev sahiplerini engelleyemedi. Ev sahipleri gelirlerini artırmak için yeni yollara başvuruyor.

EKONOMİ

Otomobil, giyim, ayakakbıya yeni zam yolda. Gelen son verilere göre otomobil, giyim ve ayakkabıya yeni ek vergiler gelmesi bekleniyor.

EKONOMİ

İstanbul'da toplu taşıma araçlarına gelmesi beklenen zam açıklandı. Toplu taşımaya yüzde 50'den fazla zam geldi.

GÜNCEL

Eyüpsultan Meydanı’nda kurulması planlanan CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın, genel seçimden sonra yapılan zamlara dikkat çekmek için hazırladığı “muazZAM Bir Sergi"...

EKONOMİ

Leman Dergisi'nin yeni kapağı sosyal medyada olay yarattı. Derginin kapağı zamlar karşısında bir eleştiri olarak tasarlandı.

EKONOMİ

Ertesi gün hapı olarak bilinen ilaçların fiyatları, yeni kur zammıyla arttı.

EKONOMİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin minibüslere İstanbulkart gelmesi yönünde teklif verdiği bildirildi.

EKONOMİ

Artan benzin fiyatları nedeniyle okul servisi ücretlerine büyük zam bekleniyor.