Küçükçekmece Beşyol Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri bu ay ki kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında tiyatro ile buluşup hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Milli Eğitim Bakanlığı, Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün bünyesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde oluşturulan Müfredattan Marifete Kültür Nesli (MÜMKÜN) Projesi ekibi okullarda güzel ve örnek uygulamalarla öğrencileri hem eğlendiriyor, hem dersleri sıkıcı olmaktan çıkarıp öğrenmelerine katkı sağlamaya devam ediyor. Proje kapsamında bu ay okula konuk olarak davet edilen ünlü tiyatrocu (Fütürist) Muhammet Erim, öğrencilere geçmişten günümüze tiyatro tanıtıp, ileride tiyatro seçecek ve bu alanda kendilerini geliştirmek ve ilerlemek isteyen öğrencilere tecrübelerini aktardı.

“OKUL DERSLERDEN İBARET DEĞİL”

American Time yabancı dil öğretimine yeni bir soluk getirecek American Time yabancı dil öğretimine yeni bir soluk getirecek

Ünlü tiyatrocu, ‘’Öğrencilerle birlikte sahnelediği birkaç performansla öğrencileri hem güldürerek hem de eğlendirerek okulun sadece derslerden ibaret olmadığını, öğrencilerin aynı zamanda kendilerini kültür sanat konularında da çağın gerekliliklerine uygun olarak geliştirmelerinden bahsetti’’.    

Öğrenciler ise okullarında bu tür etkinliklerin olmalarından dolayı çok mutlu olduklarını ve bu tür etkinliklerin devam etmelerini isteyerek, öğrenmelerine ve okuldaki stresi üzerlerinden attıklarını ifade ettiler.

Editör: Anıl Kılıçlı