Çaykara: Ego siyaseti ikliminde halkımıza ilaç olduk Çaykara: Ego siyaseti ikliminde halkımıza ilaç olduk

Sarıyer Belediye Başkanlığına Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olan Hüseyin Coşkun, CHP Sarıyer ilçe binasında evraklarını teslim ederek basına ve kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Sözlerine “Sarıyer'in hikayesini birlikte yazacağız” diye başlayan Coşkun, konuşmasına devam etti.

COŞKUN: BU HİKAYEYİ BİRLİKTE YAZACAĞIZ

“Bu hikayede yıllarca mülkiyet sorunu, tapu sorunu yaşayanlar var, direnen mahalle dernekleri ve kooperatifler var, yoksul halk var, İstanbul kent ormanlarını savunanlar, kuzey ormanlarını savunanlar, doğal yaşamı savunanlar var. Yani bilinçli kenttaşlar var, köylerde, seralarda, tarlalarda çalışan, emekçi kadınlar var, Roman vatandaşlar var, balıkçılar var, engelli yurttaşlar ve aileleri var, yani halk var siz varsınız. Sarıyer'de oturup denizi ve boğazı görmemiş tepe mahallelerin insanları var, hayvansever dostlarımız var, kısaca Sarıyer'de her şeyin herkesin bir hikayesi var ve bizler bunları asla unutmayacağız unutturmayacağız. Yeşili mavisi beyazı ile cennet ilçemizi koruyacak, sahip çıkacağız” dedi.

5T HİZMET MODELİ

Coşkun çalışmalarını 5T hizmet modellemesi altında toplayarak Turizm, Tarih, Tabiat, Tarım, Ticaret üst başlıkları altında planlamasını yaparak yerel yönetim anlayışını paylaştı. 5T hizmetlerinden bahsederken 3 dönemdir Sarıyer belediyesini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi'nin oylarını 2024 yerel seçimlerinde maksimum seviyede artırarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki meclis üyesi sayısını da arttırmayı hedeflediğini belirtti.

“KIYIDAN AYRILMASINI BİLMEYENLER OKYANUSU KEŞFEDEMEZ”

Sarıyer'in 2887 sokağını, 327 caddesini karış karış dolaştığını, 176 km2 alanı olan Sarıyer'de ilköğretim, ortaöğretim ve üniversiteler ile yaptığı çalışmalardan bahsetti. Yerel yönetimlerde konsoloslukların, sefaretliliklerin önemine de değinerek yurt dışı etkileşimlerinden bahseden Coşkun, 20 yıllık yerel yönetim tecrübelerini başkanlık düzeyinde sürdürmeyi hedeflediğini belirterek “Kıyıdan ayrılmasını bilmeyenler okyanusları keşfedemez. Birlikte çalışacağız ve Sarıyer’e kazandıracağız” dedi. Fidan Uğur/KENT YAŞAM

Editör: Anıl Kılıçlı