Son dakika… Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, İmralı Süreci kapsamında terör örgütü PKK’nın silah bırakmasıyla ilgili gelişmeleri görüşmek üzere Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

22 Ekim 2024’te MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından başlatılan İmralı Süreci kapsamında, PKK Irak’ın Süleymaniye kentinde sembolik bir törenle silahlarını yaktı. Türkiye’deki güvenlik birimleri tarafından da yakından takip edilen bu adımın ardından, Meclis’te süreci değerlendirecek komisyonun kurulması için hazırlıklar hız kazandı.

Kılıçdaroğlu İlk Kez Konuştu: Özgür Bey'e Yeni Görevinde Başarılar Diliyorum
Kılıçdaroğlu İlk Kez Konuştu: Özgür Bey'e Yeni Görevinde Başarılar Diliyorum
İçeriği Görüntüle

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, bugün (21 Temmuz) MHP Lideri Bahçeli’yi, yarın ise Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret edecek.

Öte yandan, Milli İstihbarat Başkanı Kalın, Bahçeli ile görüşerek süreç hakkında detaylı bilgi verdi. Kalın ve Bahçeli’nin görüşmesi saat 12.30’da başladı.