Galatasaray'ın sevgilisi olan Mauro Icardi'nin, yeni sezonda da sarı-kırmızılı formayı giyecek mi merak konusu.

Son olarak Icardi'nin transferinin bittiği yönünde birçok veri olsa da eşi Wanda Nara'nın sağlık sorunlarıyla ilgili söylentiler transferi yılan hikayesine çevirdi.

Lösemi olduğu iddia edilen Icardi’nin eşi Wanda Nara, tıbbi testlere tabi tutulduğunu ve sonuçların olumlu olmadığını açığa çıkaran bir paylaşım yaptı. Model ve sunucu, uygulanabilecek olası bir tedavi için yeni tahlilleri bekleyecek.

Bu durum karşısında Arjantinli futbolcu, Galatasaray ile imzalamayı düşünüyor ancak eşi ve ailesiyle birlikte altı ay boyunca Arjantin’e kiralanması da gündeme geldi.

Arjantin medyasına göre, Newells Old Boys bir alternatif olabilir. Şimdilik hem Icardi hem de Wanda, gelecekle ilgili bir karar almak için yeni sonuçları bekliyor.

TİMUR: UÇAĞI BİLE GÖNDERMİŞTİK

Kripto Para Yasası Meclis'te; Kaldıraçlı işlemler yasaklandı mı? Kripto Para Yasası Meclis'te; Kaldıraçlı işlemler yasaklandı mı?

Icardi'nin transferi hakkında da konuşan Timur, "Mauro Icardi transferi için uçağı bile göndermiştik. Sağlık konusu olmasaydı, ne zaman geleceği belliydi. 10-15 günlük bir gecikme olacak. Bu da Icardi açısından haklı bir gerekçe. Bu yüzden gecikecek." şeklinde konuştu. 

Editör: Anıl Kılıçlı