İETT’ye bağlı araçlar son zamanlarda epey bir arıza çıkarmaya başladı. Özellikle eski ve bakımsız olan araçlar defalarca vatandaşı yolda bırakıyor. Üstelik bazı noktalara eksik hat nedeniyle sağlıklı ulaşım da sağlanamıyor.

BAŞAKŞEHİR’İN 98 ÇİLESİ 

İstanbul’un kuzeyinden şehir merkezine ulaşmak için yıllardır kullanılan İETT otobüslerinde 98 numaralı Başakşehir Bakırköy hattında ise son yıllarda işkence boyutuna ulaştı.

Başakşehir’den Halkalı-Sefaköy-Yenibosna üzerinden Bakırköy’e yolcu taşıyan otobüslerin azlığı uzun zamandır vatandaşın sinirlerini gererken söz konusu hattı kullanan vatandaşlar otobüslerin yetersizliği nedeniyle büyük sorun yaşıyorlar.

VATANDAŞ HASTASIYLA YOLDA KALDI!

Başakşehir’e çalışan 98 numaralı İETT otobüsüne binmek için dün (30 ağustos) akşam yaklaşık 1 saat bekleyen vatandaş bindiği otobüsün İkitelli’de arıza yapması nedeniyle yolda inmek zorunda kaldı. Işıklarının da yanmadığı görülen otobüs Başakşehir girişinde arıza yapınca çok sayıda vatandaş yol ortasında kaldı.

Çok sayıda vatandaş sert sözlerle tepki göstererek “Çam ve Sakura Hastanesi’ne gidecektik ama hastamızla birlikte yolda kaldık. Şimdi durumumuz iyi olsa taksi tutarız ama bu mümkün değil.” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer İşçi Bayramını Kutladı Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer İşçi Bayramını Kutladı

Vatandaşlar, son zamanlarda İETT’nin gerek azlığı gerek ise yolda kalmasından dolayı çok mağdur olduklarını dile getirdiler. Yolda inen vatandaşlar ise Başakşehir’e doğru yürürken hastaneye gidecekler ise taksi çevirmek zorunda kaldı. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı