American Time yabancı dil öğretimine yeni bir soluk getirecek American Time yabancı dil öğretimine yeni bir soluk getirecek

Iğdır Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Alaattin Yegen’in oğlu Ahmet Arin Yegen, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) toplam 547 puan alarak Iğdır il 1’incisi ve Türkiye 475’incisi oldu.

MUTLULUĞA ORTAK OLDULAR

YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünü kazandığını öğrenen Yegen, mutluluğunu Rektör Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ile paylaştı. Arin’i üstün başarısı nedeniyle tebrik eden Rektör Alma, geleceğe dair hedefleri hakkında bir süre sohbet etti.

ALMA; ÜLKEMİZE DEĞERLİ HİZMETLERDE BULUNACAK

Arin’in Iğdır’ın yüz akı olduğunu ifade eden Rektör Alma, “İlimize yaşattığı bu gurur için Arin’i yürekten tebrik ediyorum. Ayrıca Arin’i vatana, millete hayırlı bir evlat olarak yetiştiren ve geleceğe hazırlayan ailesini ve öğretmenlerini kutluyorum. Tüm öğrencilerimizin bu çalışkanlığı ve disiplini örnek almasını istiyorum. Arin’in hem mesleğinde hem de hayatında başarılı bir fert olarak memleketimize ve ülkemize çok değerli hizmetler vereceğine olan inancım tam.” dedi.

Görüşme, Rektör Alma’nın Arin’e başarı belgesi takdimi ve günün anısına fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.