6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden etkilenen vatandaşlar için İstanbul’da ikamet eden Iğdırlı sanatçı ve İş adamların katıklarıyla Dünya Iğılılar Federasyonu’nun destekleri devem ediyor.

IĞDIRLI SANATÇIDAN BAĞIŞ
Dünya Iğılılar Federasyonu’nun koordinesinde yapılan organizasyonla Iğdırlı Sanatçı Latif Ayyıldız deprem bölgesinde dezenfektan ve temizlik malzemesi bağışında bulundu.
Iğdırlı Sanatçı Latif Ayyıldız yaptığı açıklamada, ülkemizde yaşanan bu felaket için başlatılan Yardım kampanyasına dezenfekten temizlik ve hijyenik madde mamulleri göndererek bu seferberliğe katılım sağladıklarını belirtti.

AYYILDIZ: KARINCA KARARINCA BU SEFERBERLİĞE KATILDIM
“Öncelikle ülkemizin başı sağ olsun, bu bölgede yaşanan afet çok büyük ve yıkıcı olmuştur. Acımız tarifsiz, burada insanlar sadece kıyafetleriyle sokakta kalmışlar. Bunların yiyecekten giyeceğe, barınmadan yakacağa her tür malzemeye ihtiyaçları vardır. Orada yıkanmanın paklanmanın yetersiz olduğundan dolayı hijyenik maddeye de ihtiyaç olduğunu örendim ve ben de karınca kararınca bu seferberliğe katılma adına hijyenik malzemesi göndermeyi uygun gördüm. Dünya Iğdırlılar Federasyonu’nun organize ettiği organize ile bölgeye gönderdik ve bu yardımı bir görev olarak görüyorum, ben de bu görevimi yerine getirmenin huzurunu yaşıyorum herkesi bu görevi yerine getirmeye, bu huzuru yaşamaya davet ediyorum. Allah ülkemize bir daha böyle acıyı yıkımı bir daha göstermesin bu yardımlara da ihtiyaç duydurmasın.” dedi.

Editör: Editör Yazar