İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Bahçelievler Şirinevler muhtarlığının bulunduğu arazide inceleme yaptıktan sonra muhtarlığa da ziyaret gerçekleştirmişti. Ziyaret esnasında muhtar İbrahim Güzel’in İmamoğlu’na ‘teşekkür etmesi’ ise Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır’ı rahatsız etti.

Bir gün sonra Bahadır, bir konferans sırasında Güzel’e ‘Hadsiz muhtar, seninle hesaplaşacağız’ söyleminde bulunduğunu muhtar Güzel,  bir videoyla anlattı. 

Daha sonra 50 kişilik ekiple belediye ait olan muhtarlığa gelen Başkan Bahadır, muhtara tebliğat’ı getirdiği o anlardaki sert üslubu ise kameralara yansıdı. Video esnasında Bahadır’ın Güzel’e ‘ Sana bir şey söyleyeyim mi? Elimde kalırsın’ dediği anlar ise tepki çekti. Bahadır’ın o anlardaki sert tavrı kameralara an be an kaydedildi.  

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı Sessizliğe Büründü: Gözaltılar ve Demir Bariyerler! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı Sessizliğe Büründü: Gözaltılar ve Demir Bariyerler!

BAHADIR’DAN GÜZEL’E TEHDİT  

Olayı detaylı bir şekilde Bahçelievler’deki vatandaşlara çektiği bir videoyla aktaran Muhtar İbrahim Güzel, Koruması bana saldırdı, biz de tabii gerekeni yaptık. Daha sonra çıktılar gittiler. Ancak içeri girerken ‘Burayı boşaltacaksınız, hemen bırakacaksınız' diyerek bana hakaretler savurmuş, aynı hakaretlerle ben de ona cevap verdim. Kıymetli komşum! Bunu size anlatmamdaki sebep, gelecek hafta muhtarlığımız parkın içinde olmayacak. Yeni bir yere taşımaya imkanımız inşallah olacak, oraya taşıyacağız. Bununla ilgili de size bildirimlerde bulunacağız.” dedi.