CHP Parti Meclisi toplantısının ardından 240 noktada il ve ilçe belediye başkan adayları resmen açıklandı.

AK Parti’nin elinde bulunan İstanbul Beyoğlu Belediyesi için CHP İnan Güney’i aday olarak gösterdi. Doğma büyüme Beyoğlulu olan İnan Güney, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile adaylını duyurdu.

Kartal Belediyesi Kreşli Minikler için Eğlenceli Çocuk Kütüphanesi Etkinliği Düzenledi! Kartal Belediyesi Kreşli Minikler için Eğlenceli Çocuk Kütüphanesi Etkinliği Düzenledi!

GÜNEY: HALK VE HAK İÇİN ADAYIM

Güney, “1977 yılında Örnektepe Mahallesi’nde doğdum. Örnektepe, Beyoğlu benim çocukluğum, gençliğim demektir. Beyoğlu aynı zamanda evlendiğim ve yuva kurduğum, iş hayatımın olduğu, siyasi hayatımda da ilçe başkanlığı yaptığım ilçe demek.

Beyoğlu Dervişi gibisin demişti bir dostum. Beyoğlu sevdalısı olarak burası için çalışma, ter dökme sırası bende sevgili komşularım. Beyoğlu’nu sokak sokak, cadde cadde bilen ve sorunlarıyla çözümlerine hakim bir kardeşiniz olarak halktan ve haktan yana bir yönetimi inşa etmek için Beyoğlu Belediye Başkanlığı’na adayım. 45 mahallesi ve 225 bin sakiniyle Beyoğluluların hakkı bize emanet.” ifadelerini kullandı. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı