2024 yerel seçimleri için aday adaylıkları açıklanmaya devam ediyor. İBB CHP Meclis Üyesi  Bora Balcıoğlu, Silivri Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Ben öncelikle Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’e ve onun nezdinde o İlçe Başkanımız, Kadın Kolları Başkanımız, Gençlik Kolları Başkanımız ve o her kademeden tüm parti yöneticilerimize, basın emekçilerine, ve beni yalnız bırakmayan değerli eşim ile evlatlarımla birlikte tüm aileme teşekkürlerimi sunuyorum.

CHP Silivri İlçe Başkanlığı’nda aday adaylığını açıklayan Balcıoğlu, iddialı konuştu.

BALCIOĞLU: BU ŞEHRE BİR VEFA BORCUMUZ VAR

CHP Silivri Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Bora Balcıoğlu şunları söyledi:

Çaykara: Ego siyaseti ikliminde halkımıza ilaç olduk Çaykara: Ego siyaseti ikliminde halkımıza ilaç olduk

“Ben bu şehre bir vefa borcumuzun olduğunu düşünüyorum. Bu borcumuzu ödemek için çıktığımız yolculuğumuzda evlatlarımıza daha güzel, daha yaşanılabilir bir Silivri inşa etmek için adayım. Tüm Silivrili hemşerilerimizin eşit hizmet aldığı, doğayla bütünleşen, sanatsal faaliyetlerin olduğu, güvenli ve huzurlu, deniziyle, tarımıyla, turizmiyle ve üniversiteleriyle ülkemizde inci gibi parlayacak bereketli bir Silivri için adayım.

Her kesimden ve siyasi görüşten Silivrili hemşerimize samimiyetle dokunan, Şeffaf ve denetlenebilir belediyecilik anlayışını düstur edinmiş ve en önemlisi Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine gönülden bağlı bir belediye yönetimini oluşturmak için Silivri Belediye Başkanlığı’na adayım.”

BORA BALCIOĞLU KİMDİR?

CHP Silivri Belediye başkan aday adayı Bora Balcıoğlu 1980 yılında  Silivri'de doğdu. Anadolu üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümünden mezundur.Kariyerine bölgemizin spor kulüplerinden Seymenspor, Gazitepespor, Alibeyspor ve Silivrispor futbol takımlarında aktif futbol oynayarak başladı. Daha sonra Alibeyspor’un ve 18 yıl aradan sonra profesyonel lige çıkan Silivrispor’un yönetim kadrolarında görev aldı. Yöneticilik kariyerine, Silivri Kulüpler Birliği Başkanlığı ve Silivri Atatürkçü Düşünce Derneği kurucular kurulu üyelikleri ile sivil toplum alanında devam etti. Yerel yönetimler alanında ise Silivri Belediye başkan yardımcılığı, Büyükşehir Meclis üyeliği ve grup başkanvekilliği yaptı.

Editör: Anıl Kılıçlı