Küçükçekmece'de Ramazan bereketi paylaşılıyor. Kars-Ardahan-Iğdırlı hemşeriler, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ile bir iftar programında buluştu.

Dünya Atletizm Arenasında Parlayan Yıldızlar: Ümraniyeli Sporcuların Başarısı! Dünya Atletizm Arenasında Parlayan Yıldızlar: Ümraniyeli Sporcuların Başarısı!

ÇEBİ: ÜLKEMİZ ARTIK DAHA FAZLA İHTİYAÇ SAHİBİ İNSANA SAHİP

Kürsüden Kars-Ardahan-Iğdırlı vatandaşlara seslenen Çebi, “Sanırım bu en kalabalık iftarımız. Kars-Ardahan-Iğdır’da kalan yok herhalde herkes burada. Bu kültür birliği ve dayanışma için hepinize teşekkür ediyorum. Bu mübarek ayı birlikte icra etmeye çalışıyoruz. Ramazan Ayı ‘arınma’ ayıdır. Dar gelirlileri hatırladığımız ve bu sofralara oturmaya imkanı olmayanların eşitlendiği bir zamandır Ramazan Ayı. Tüm İslam alemine hayırlı olsun. Sizlerden ricam bu ay daha fazla kişiyle birlikte olup, daha fazla kişiyle ekmeğinizi paylaşmanızı istiyorum. Ülkemiz gittikçe fakirleşiyor ne yazık ki. Daha fazla mağdur insan ortaya çıkıyor. Çalışanların bile ihtiyaç sahibi haline geldiği son yıllarda artık görüyoruz ki birbirimizi daha çok kollamamız gerekiyor.” dedi.

“AYAKKABI SEÇERKEN BİLE BİRKAÇ MAĞAZAYA BAKIYORUZ”

Yerel yöneticileri belirlemekte ne kadar dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yapan Çebi, “Bu ayın sonunda 31 Mart yerel seçimleri var. Fazla siyasete girmeden bir iki dileğimi paylaşmak istiyorum. 31 Mart’ın ülkemize dönüşüm sağlayacak bir milat olmasını diliyorum. Bu seçimin ötekileştirilenlerin, ihtiyaç sahiplerinin seçimi olmasını istiyorum. Hukukun üstünlüğünün başlayacağı bir dönemin geçiş süreci olmasını diliyorum bu her ne kadar yerel seçim de olsa. Ülkesini, bayrağını düşünen, yoksuldan ve mağdurdan yana olan belediye başkanlarının seçilmesini diliyorum. Hangi partiden olursa olsun bu insanlarla ülkemiz ayağa kalkacaktır. Sizlerden belediye başkanlarını seçerken daha ince ve sık dokumanızı istiyorum. Örneğin çocuğumuza ayakkabı alırken bile en az 3 mağaza geziyoruz. Şimdi önümüzdeki 5 yılda değiştirmeyeceğimiz yöneticimizi seçerken de aynı hassasiyetle araştırma yapmanızı istiyorum. Yerel seçimler demokrasinin beşiğidir. Demokrasiyi geliştirecek ve güçlendirecek belediye başkanlarını özenle seçin. 31 Mart’ın ülkemize hayırlı olmasını dileyerek, başka toplantılarda yeniden buluşmak üzere hoşçakalın." ifadelerini kullandı. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı