Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Gençlerin Sorunlarını Dinledi! Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Gençlerin Sorunlarını Dinledi!

Kartal Belediyesi Etkinlik Çadırında gerçekleşen açılışa, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kartal İlçe Başkanı Mert Polat, Belediye Başkan Yardımcıları, Kartal Dersimliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Kılıç katıldı.

“Sivil toplum kuruluşları, demokrasimizin temel taşlarından biridir”

Açılış töreninde konuşan Başkan Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi’nin sosyal demokrasinin gereği olarak, tüm sivil toplum örgütlerinin yanında olduğunu belirterek, sözlerine şöyle devam etti; “Sivil toplum örgütlerinin toplumumuzun çeşitli kesimlerini bir araya getirerek, kültürlerini ve dayanışmalarını güçlendirmesi büyük önem taşıyor. Sivil toplum kuruluşları, demokrasimizin temel taşlarından biridir ve bu taşların güçlü olması, toplumumuzun daha sağlıklı ve dayanışma içinde bir arada olmasına katkı sağlar. Kartal Dersimliler Kültür ve Dayanışma Derneği, Kartal'ımıza hayırlı olsun. İnşallah bu birliktelik, güzel etkinliklere, kültür paylaşımlarına ve dayanışmaya vesile olur. Hep birlikte daha güzel günlerde buluşmak dileğiyle.” ifadelerini kullandı.

Editör: Rukiye Bakır