İstanbul'da Bisiklet Tutkunları İçin Heyecan Dolu Final: Türkiye Bisiklet Turu İstanbul'da Bisiklet Tutkunları İçin Heyecan Dolu Final: Türkiye Bisiklet Turu

ile Kartallılar, belediyecilik işlemlerini çok daha kolay ve hızlı bir şekilde yapabilecek, her türlü bilgi ve duyuruyu tek bir noktadan takip edebilecek.

GÜNCELLEMEYİ UNUTMAYIN

E-Belediye içerisinde yer alan ödeme ve beyan işlemleri, bilgi sorgulama, KİMER-KARKAM, başvuru işlemleri ile nöbetçi eczaneler, etkinlik takvimi, haberler, projeler, anketler, sıkça sorulan sorular ve çek gönder gibi pek çok yenilikle beraber yayına yenilenen yüzü ile devam eden mobil uygulama için vatandaşların tek yapması gereken programlarını güncellemek.

Vatandaşlar Android telefonlar için Google Play Store’dan Kartal Belediyesi uygulamasını indirebilecekleri gibi https://play.google.com/store/apps/details?id=kartalbelediyesimobil.vatandas&pli=1 linkini de ziyaret edebilirler.

İos cihazlar için ise Appstore’u ziyaret edebilir ya da https://apps.apple.com/tr/app/kartal-belediyesi/id6448720041?l=tr linki üzerinden mobil belediyecilik uygulamasını indirebilirler.

Editör: Anıl Kılıçlı