CHP Küçükçekmece’nin yeni ilçe başkanı seçilen Haydar Koparan, düzenlenen geniş katılımlı örgüt toplantısıyla görevi Dursun Zengin'den devraldı. Görevde kaldığı sürede CHP’nin iktidarı adına elinden geleni yaptığını söyleyen Zengin şu ifadeleri kullandı:

Zaman zaman bireysel veya yönetimsel olarak hatalar yapmış olabiliriz. Ancak her zaman tek hedefimiz CHP’yi yerelde ve genelde iktidara taşımak oldu. Bu amaç doğrultusunda benimle beraber haraket eden yönetim kuruluna ve örgütüme teşekkür ediyorum. Örgütün takdiriyle seçimi kazanan Haydar Başkan’ıma ilçenin anahtarıyla mührünü veriyorum. Sizlerin huzurunda söz veriyorum: Bundan sonra bana ne görev verirse veya ne zaman isterse emrindeyim.”



Görevimin ve sorumluluğumun farkındayım
CHP'nin yapısına uygun bir ilçe başkanlığı yarışının olduğunu belirterek örgüte ve kendisine bu görevi verdiği için teşekkür eden yeni ilçe başkanı Haydar Koparan da yaptığı konuşmada, hedeflerinin 2019’da yapılacak seçimlerde CHP’yi iktidar yapmak olduğunu söyledi. Koparan, “Örgütümüzün bana verdiği bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için yönetim kurulu üyelerimle birlikte geceli gündüzlü çalışacağım. Sizlere söz veriyorum: bizlere emanet ettiğiniz bu bayrağı daha yukarıya çıkaracağız" diye konuştu. Kent Yaşam
 
Editör: Haber Merkezi