Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz Sosyal medyayı salladı; Türkiye güzeli Buse İskenderoğlu'ndan çıplak poz

Belediye aşevinde hijyenik şartlarda özenle hazırlanan aşureler, Sosyal Yardım Müdürlüğü aracılığıyla Küçükçekmecelilerle buluşturulmaya devam ediyor. Hürriyet Caddesi, Halkalı Marmaray ve Mehmet Akif Mahallesi’nde dağıtımı gerçekleştirilen aşureler, belediyeden sıcak yemek hizmeti alan ihtiyaç sahiplerine de ulaştırıldı. Aşure ikramına Küçükçekmeceliler büyük ilgi gösterdi.

ÇEBİ’DEN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Muharrem ayı mesajında, “Böyle mukaddes bir ayın maneviyatını vatandaşlarımızla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Aşure, birlik  beraberlik ve paylaşmayı temsil eder. Muharrem Ayının bereketini ve huzurunun tüm hayatımıza yayılmasını ve birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum. Bu ayda yapılan ibadetlerin, Yas-ı Matem orucuna niyet eden canlarımızın oruçlarının ve lokmalarının Hak katında kabul görmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.