2019’da göreve gelen Kemal Çebi başkanlığındaki Küçükçekmece Belediyesi, en temel ihtiyaçlardan biri olan eğitimde de önemli hizmetlere imza attı.

Geçtiğimiz beş yılda okulların fiziksel bakımı ve eğitim gören öğrencilerin ihtiyaç duyduğu hizmetleri yerine getiren Küçükçekmece Belediyesi, 31 Mart’tan sonra yeni dönemde de bu hizmetlerini artırarak sürdürecek. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, eğitimin önemine dikkat çekerek yeni dönemde de aynı şekilde yolda devam edeceklerinin mesajını verdi.

ÇEBİ: AYNI ÖZENLE SÜRDÜRECEĞİZ

Okul Aile Birlikleri ile bir araya gelen Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, eğitime verdiği önemi bir kez daha gösterdi.

Çebi, “Bugün, Küçükçekmecemizdeki okulların aile birlikleri ile bir araya geldik. Göreve başladığım ilk günden itibaren öğrencilerimizin eğitim koşullarını iyileştirmeyi en önemli görevlerimden biri olarak belirledim. Sorumluluk alarak ilçemizdeki 185 okulun fiziksel bakım ihtiyaçlarını, Okul Aile Birliklerimizin talepleri ve okul yönetimlerinin belirlediği ihtiyaçlar doğrultusunda karşıladık. Önümüzdeki dönemde de bu çalışmalarımızı aynı özenle sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Seçimi kaybeden Maçoğlu çok başka bir iş yapmaya başladı Seçimi kaybeden Maçoğlu çok başka bir iş yapmaya başladı

Editör: Anıl Kılıçlı