İstanbul Kartal'da Özlem Ç. isimli kadın, trafikte terör estirdi. Tartıştığı araç sürücüne sözlü saldırıda bulunan kadın, sürücünün aracını da tekmeledi ve sonrasında bir süre takip etti.

Kartal Orhantepe Mahallesi Üsküdar Caddesi üzerinde 2 Şubat Cuma günü Özlem Ç. yönetimindeki otomobille Baran Gür'ün kullandığı hafif ticari araca arkadan çarptı. Kaza nedeniyle sürücüler arasında tartışma çıktı. 

ARACI TEKMELEDİ, SÖZLÜ SALDIRIDA BULUNDU!

Bakırköy pazarında bir kadın hırsızlık yapıp sonra 'bomba var' diye bağırdı Bakırköy pazarında bir kadın hırsızlık yapıp sonra 'bomba var' diye bağırdı

Tartışmanın uzaması üzerine görüntü alan Baran Gür'e tepki gösteren Özlem Ç. tehdit ve hakaretlerde bulundu. "Polis çağıracağım" diyen Baran Gür'e karşılık veren Özlem Ç., "Çağır oğlum, senden mi korkacağım. İstediğini çekebilirsin" dedi.

Özlem Ç. aracına geçen Baran Gür'ün üzerine yürüdü. "Kadınsın diye bir şey yapmıyorum" şeklinde tepki gösteren Baran Gür'e Özlem Ç., "Yap, adamsan yap diyerek" çarptığı aracı tekmeledi. 

TAKİP ETTİ!

Tartışmanın uzaması üzerine olay yerinden ayrılan Baran Gür, bu kez de takip edildi. Otomobille Gür'ün kullandığı aracı dakikalarca takip eden Özlem Ç., bir süre sonra aracın önünü kesti. Araç sürücüsü Baran Gür yoluna devam ederken, tartışma araç camlarından da sürdü. Özlem Ç.'nin kullandığı otomobil, takip sırasında aracı bir kez daha geçmeye çalışırken, başka bir otomobile çarparak kaza yaptı. 

Editör: Anıl Kılıçlı