Psikolog Gökhan Çınar'ın sunumuyla Tv8 ekranlarında yayınlanan 'Paylaş Benimle'nin bu haftaki konuğu Kibariye oldu. Hayatta yaşadığı zorlukları anlatan Kibariye, Seda Sayan hakkında bir itirafta bulundu. Bir dönem aynı evde Sayan ile beraber olduklarını belirten Kibariye, “Seda Sayan'ın evi derleyen, toplayan temizleyen taraftı ezelden beri çok temizdi.”

HEP YARDIMCI OLURDU

Seda Sayan ile aynı yerde çalıştıklarını söyleyen Kibariye, Sayan'ın kendisinin kazandığı paradan kalacağı eve kadar kendisini yönlendirdiğini ifade etti. Sayan’ın para işlerinde iyi olduğunu vurgulayan Kibariye, “para işlerinden anlamadığım için Seda hep yardımcı olurdu. Bu yüzden ona çok büyük bir minnet borcum var.” İfadelerine yer verdi.

“PARAMIN MÜCADELİSİNİ SEDA VERDİ”

İş yerinden parasını alamadığını parayı Seda Sayan’ın gayreti sonucunda aldığını söyleyen Kibariye, "Paramı vermediler. Onun mücadelesini Seda verdi. 'Bu kız burada saatlerce şarkı söylüyor. Gırtlağı kıpkırmızı' dedi. Paramı aldı.” dedi.

"ALLAH KİMSEYİ ÇİRKİN YARATMAZ"

Sahneye çıktığı ilk zamanlarda çirkin bulduklarını söyleyen Kibariye o anları anlattı: "Önce beni çirkin buldular. 'Güzel bir kadın değil' dediler. 'Bunu biz almayız. Sahne arkasından okutalım. Perde arkasından okutmaya devam edelim.' dediler. Bu benim çok gücüme gitti. Allah kimseyi çirkin yaratmaz"KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi