Facebook, Instagram ve Whatsapp gibi devleri bünyesinde bulunduran Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg, X'in sahibi Elon Musk ile yapmayı düşündüğü kafes dövüşüyle alakalı yeni açıklamalar yaptı.

MUSK: OFİSTE AĞIRLIK KALDIRIYORUM

Elon Musk dün, “Gün boyunca ağırlık kaldırıyorum (X ofisinde), dövüşe hazırlanıyorum. Egzersiz yapacak vaktim yok, o yüzden ağırlıkları işe getiriyorum.” açıklamasını yapmıştı.

ZUCKERBERG: HAZIRIM

Bu mesajlara Meta CEO’su Mark Zuckerberg’den cevap ise çok gecikmedi. Threads üzerinden Zuckerberg tarafından yapılan ilk açıklama, dövüşten hayır kuruluşlarına gidecek para ile alakalı oldu. Zuckerberg bu konuda, “Hayır işleri için gerçekten para toplayabilecek daha güvenilir bir platform (X yerine) kullanmamız gerekmez mi?” dedi.

NE ZAMAN?

SSGEOS sistemi Tokat ve İzmir depremlerini 2 gün önce tahmin etti SSGEOS sistemi Tokat ve İzmir depremlerini 2 gün önce tahmin etti

Dövüşüm ne zaman olacağı konusundaki Zuckerberg paylaşımı ise, “Ben bugün hazırım. İlk meydan okuduğunda Musk’a 26 Ağustos’u önermiştim ama halen onaylamadı.” şeklinde oldu.

Editör: Anıl Kılıçlı