CHP'ye Beyoğlu Belediyesi'ni kazandıran İnan Güney, mazbatasını alarak göreve başladı.

Mazbatasını aldıktan sonra belediye binası önünde konuşan İnan Güney, Beyoğlu halkına layık bir belediye başkanı olmak için çok çalışacağını söyledi. Güney, tüm Beyoğlu halkına ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

GÜNEY: BEYOĞLU AYRIŞMAYI REDDETTİ

Beyoğlu halkının adaylığı ilan edildiğinden beri kendisi sahiplendiğini belirten Güney, konuşmasına şöyle devam etti:

"Burası Türkiye'nin ilk belediyesi. Kurulduğu günden beri emek veren tüm belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. Beyoğlu halkı bize bir mesaj vermiştir, ayrışmayı reddetmiştir. Halıcıoğlu'ndan Okmeydanı'na halkımız bize dertlerini anlattı, belediyeyi zor günlerde yanında görmek istediğini söyledi.

Belediye çalışanları insanca muamele görmek istediğini, çocuklar park alanları istediklerini söyledi. Ben bu mesajı pazar günü aldım. Bütün enerjim ve zamanım Beyoğlu halkının sorunlarını çözmek için olacak. Esnafın sorununu birlikte çözeceğiz. Beyoğlu Belediyesi vatandaşın hizmetkarı olacak. Ben Beyoğlu'na başkan değil arkadaş olacağım."

Botanik Park’ta yeni dönem Botanik Park’ta yeni dönem

ÇELİK: İSTİKLAL’E BAHAR GELDİ

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ise "Sandıklarda güçlü bir hukuk mücadelesi veren avukatlara da çok teşekkür ediyorum" dedi. Çelik, İnan Güney'in toplumun bütün kesimleri için halkçı bir belediyecilik anlayışıyla yöneteceğini söyledi.

Çelik, "İstiklal Caddesi'ne de bahar geldi. Ağaçlar çiçek açmaya başladı. Bu umut, gelecek güzel günlere olan umuttur" dedi. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı