MHP Milliyetçi Hareket Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanlığı’nın 12 olağan Kongresi bugün Küçükçekmece Sefaköy kültür ve sanat merkezinde yapıldı.

Kongre saat 11.00'da İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşuyla başladı

MHP Küçükçekmece'de tek aday ile seçime gitti. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminden önce Küçükçekmece İlçe Başkanlığı’na atanan Ekrem Sarısoy, Küçükçekmece'de yapılan 12. Olağan Kongresi’nde  tekrar ilçe başkanı olarak seçildi.

MHP'nin ilçe kongresinde çok yoğun bir katılım olduğu gözlenirken kongreye AK Parti İlçe Başkanı Recep Şencan, Büyük Birlik Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı Mehmet Cem Özel, Kızılay Küçükçekmece Şube Başkanı Hüseyin İpek, Küçükçekmece İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Murat Gülep, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bayram Kandemir, AK Parti Gençlik Kolları AK Parti mahalle başkanları, Büyük Birlik Partisi mahalle başkanları, gençlik kolları, Yeniden Refah Partisi mahalle başkanları, gençlik kolları ve birçok STK başkanları sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Küçükçekmece’de görev yapan mahalle muhtarları da Milliyetçi Hareket Partisi’nin 12. kongresine katılanlar arasında yer aldı.

MHP'nin 12 olağan kongresinde faaliyet raporunun okunmasının ardından partinin bilançosu hakında üyelere ve partililere bilgi verildi.

Ardından ilçe başkan adayı Ekrem Sarısoy kongreye katılan Parti üyelerine ve misafirlerine bir konuşma yaptı.

SARISOY: SORUMLULUKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Kongrede konuşan MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Ekrem Sarısoy şunları söyledi;

“Küçükçekmece bizler için büyük önem arz etmektedir. Hayallerimizin yeşerdiği ve çocukluk yıllarından bu güne değin havasını tenefüs ettiğimiz bir kent olması hasabiyle Küçükçekmecemizin  gelişmişlik seviyesini ve yaşam kalitesini yükseltebilecek yarınlara umutla bakabilen ve çocuklarımıza mutlu bir kent bırakabilmek adına sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde doğduğumuz kentlerden yaşadığımız şehirlere olan borcumuzu ödeyebilmek için var gücümüzle çalışacağız. 

Kader gayrete aşıktır. Amacımız önümüzde yapılacak yerel seçimlerde milliyetçi hareket partisinin temsiliyette hak ettiği noktaya getirebilmek ve merkezden yerele, istikrarı bozmadan umuda doğru” yol almaktır.”

“ÜLKÜCÜ, ÜLKÜCÜNÜN ÖZ KARDEŞİDİR”

3 yıl sizlere ve Küçükçekmecemize hizmet edebilmek için ben ve yönetimim huzurlarınızdayız bizlere vereceğiniz yeni sorumluluklarımızla beraber vizyonel bir yöneticilik anlayışı ile liderimin ve teşkilatımın politikalarını benimseyen tüm ülküdaşlarımıza gönül kapılarımız her zaman açıktır bundan sonra da açık olacaktır. Senlik benlik olmadan ülkülerimiz etrafında kenetlenerek partimizi ve davamızı gelin hep birlikte şaha kaldıralım. 2024 yerel seçimlerine kadar beyenmemezliklerimizi askıya alıp enerjimizi boşa harcamak yerine  birleştirici bir uslupla ülkücü ülkücünün öz kardeşidir şiarıyla  daha da güçlü olmaya cumhuriyetimizin 100. Yılında lider ülke türkiyemiz için her birinizi gönülden seferber olmaya davet ediyorum. Engin Zafer ZVEROTİÇ

Son dakika Bakan açıkladı; 1 Mayıs Taksim'de olacak mı? Son dakika Bakan açıkladı; 1 Mayıs Taksim'de olacak mı?

Editör: Anıl Kılıçlı