Denizli'de 26 yaşındaki Buse Bulut, talihsiz bir olay yaşadı. İddiaya göre, 45 yaşındaki Ekrem Boz, saplantılı bir şekilde Bulut'a aşık oldu. 4 Haziran günü saat 16'da evinden çıktıktan sonra otomobiline binen Buse Bulut, kısa süre gittikten sonra önü bir motosikletli tarafından kesildi. Otomobilden inen Bulut, motosiklet sürücüsü tarafından sol bacağından tabancayla vuruldu.

BACAĞINDAN YARALANDI

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bacağına bir kurşun isabet eden Bulut, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi´ne kaldırıldı. Buse Bulut tedavisinin ardından taburcu edildi.

TETİKÇİDEN İTİRAF

3 gün önce organlarını bağışlamış; Melek Karakaş'ın kahreden detayı 3 gün önce organlarını bağışlamış; Melek Karakaş'ın kahreden detayı

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtları incelendi. Plakası kapatılan, kaskla yüzünü gizleyen motosikletli saldırganın Serhat Kösen olduğu belirlendi. Kösen, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan Kösen, genç kadını vurması için müteahhit Ekrem Boz'dan 15 bin lira aldığını itiraf etti. Kösen, ifadesinde olaydan bir gün önce Buse Bulut'un evinin çevresinde Boz ile keşif yaptıklarını da anlatıp, "Ne zaman eve girip çıktığını tespit ettik. Bana, Bulut'un otomobilini de gösterdi" dedi.

Editör: Anıl Kılıçlı