“Anahtar”, “Yol Uzar” gibi sevilen şarkıların sahibi olan Çağrı Işık, sektördeki zorlu noktaları ve gelecekte dinleyicilerde nasıl bir iz bırakmak istediğini büyük bir samimiyetle dile getirdi.

İLK SAHNESİNİ LİSEDE YAPTI

2010’lu yıllarda eline aldığı bir gitar ile müzik kariyerine başladığını ifade eden Çağrı Işık, lise yıllarında özellikle rock ve metal müziğe büyük ilgi duyduğunu söyledi. Bateri çalmayı da öğrenen Çağrı, ilk sahne deneyimini ise lise yıllarında yaşadı. Taksim’deki ünlü bir mekanda ilk sahne tecrübesini yaşadığını anlatan Çağrı, o anki heyecanını şöyle ifade etti: “Solisttim, çok heyecanlı ve korkuyordum. Ne kadar amatör olsa da ilklerin zevki unutulmaz.”

KARARINI O GÜN VERDİ

O günkü deneyimi kendisi için bir dönüm noktası olan genç müzisyen, “Sonrasında bu işi daha çok yapmak istediğimi anlayıp farklı farklı mekanlarla görüşerek sahneler almaya başladım, sahnenin keyfi ve heyecanını başka hiçbir şeyde yaşamadım.” şeklinde konuştu. Sektörde zaman zaman zorluklar yaşadığını da belirten Çağrı Işık, “Yaşadığım zorlu süreçlerden birisi de yeteri kadar müzikle ilgilenen insanların çevremde olmamasıydı. Her şeyi kendi başıma yapmaya çalışıyordum. Sonrasında gücüme güç katan sevgili dostlarım Cihat, Berk ve Ozanla tanıştım. Kendilerinin zaten hali hazırda bir stüdyosu vardı ve dostluğumuz bir kenara beraber diğer müzisyen dostlarımıza kayıt alıp aranjelerini yapmaya başladık. Hepimizin bilgisi ve donanımı ses ile alakalı her alanı kapsıyordu. Şimdi de çok güzel ilerleyen bir stüdyo olarak işlemeye devam ediyor.” dedi.

“ŞARKILARIM HEP BİR AĞIZDAN SÖYLENSİN”

Şarkı üretmeye devam ettiğini belirten Çağrı, hayallerine ve hedeflerine ilişkin olarak ise şöyle konuştu: “Her müzisyenin hayali gibi benimki de şarkılarımın dinleyici kitlesi tarafından sevilmesi ve sahnede herkesin hep bir ağızdan söylemesi. Onun yanı sıra iyi bir aranjör ve gitarist olarak anılmak isterim.” KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı