Yaşanan pandemi sonrasında Kızılay’ın kan stoklarında sıkıntı yaşanmaması için harekete geçen CHP Avcılar İlçe Başkanlığı kan bağışı kampanyası başlattı. Kampanyada ilk bağışları, CHP İstanbul Milletvekilleri Özgür Karabat ve Turan Aydoğan, İl yöneticileri, Avcılar Belediye Başkanımız Turan Hançerli, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolu başkanları ve mahalle temsilcileri, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcilerine, STK başkanları ve temsilcileri yaptı.

NAS: HAYATIN GERÇEKLERİNİ GÖRMEZDEN GELEMEYİZ

Kan bağışının hem insanlık hem de vatandaşlık görevi olduğuna inandığını ifade eden CHP Avcılar İlçe Başkanı Erdal Nas, kampanya ile ilgili şunları söyledi:

“Maalesef tarihte ender görülen ve küresel boyutta etkili olan bir salgınla karşı karşıyayız. Pandemi dönemi her alanda bizleri normalimizin dışına çıkmaya zorladığı gibi, hayati önem taşıyan kan bağışları da normalin altına düşmüş durumda. Bu durum aslında hepimiz için riskli. Çünkü hepimizin bağışlanan kanlara ihtiyacı olacağı günler gelebilir. İnşallah kimse böyle durumlarla karşılaşmaz ama hayatın gerçeklerini de görmezden gelemeyiz. O gün geldiğinde, bizim veya sevdiklerimizin hayatı bağışlanan kanlara bağlı olabilir. Aslında hepimizin bu sorumlulukla, toplumsal bilinci ve dayanışmayı arttırmamız gerekli. İşte bunun en güzel ve kolay yolu da kan bağışlamak. CHP Avcılar İlçe Başkanlığı olarak Kızılay’ın ve ülkemizin kan stoklarında sıkıntı yaşanmaması, ihtiyaç halinde vatandaşlarımızın kan ihtiyaçlarının karşılanması için bir kan bağışı kampanyası başlattık. Bu bağlamda bugün kan bağışlarımızı yaptık. Her damla kan kurtarılan üç candır. Kampanyamıza destek veren; fedakar parti örgütümüze, İstanbul Milletvekillerimiz Sn. Özgür Karabat ve Sn. Av. Turan Aydoğan'a, İl Yöneticilerimize, Avcılar Belediye Başkanımız Sn. Av. Turan Hançerli'ye, İlçe Yöneticilerimize, Kadın ve Gençlik Kolu Başkanlarımız ve örgütlerimize, Mahalle Temsilcimize, siyasi parti İlçe Başkanlarımıza ve temsilcilerine, STK Başkanlarımıza ve temsilcilerine, kampanyayı koordine eden; Sağlıktan sorumlu İlçe Başkan Yardımcımıza ve Sağlık Komisyonumuza, Türk Kızılayı Avcılar Şube Başkanı Sn. Sabri Bakış'a ve Kızılay çalışanlarımıza yürekten teşekkür ederiz.” SENAY GÜNCAVAR / KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi