Bakırköy Ak Parti İlçe Başkanı Aysun Çeliker’in de hazır bulunduğu açılışa, İstanbul Milletvekili Adayları Yıldız Seferinoğlu, Fevzi Durmuş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Sarıhan, İlçe Yöneticileri, Mahalle Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları ve Bakırköy Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri katıldı.



7 gün 24 saat çalıştıklarını ifade ederek, olumlu dönüşler aldığını ifade eden İlçe Başkanı Aysun Çeliker tüm katılımcıları selamlayarak, 1 aydır çalışmaya başladıkları SKM’nin açılışını yapaktan onur duyduğunu belirtti. 



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr Mustafa Şentop, SKM’yi ve çalışmalarını çok beğendiğini ifade ederek, CHP’nin seçim beyannamesini açıkladığı toplantı salonunda, kendilerinin küçük toplantılar yaptıklarını ve insanların Cumhuriyet Halk Partisi’ne gösterdiği ilginin azlığından bahsederek, CHP’nin milletten korktuğunu iddia etti.

CHP’nin vaat ettiklerini, kendilerinin zaten yaptıklarını söyleyen Şentop “Biz her seçimde oyunu arttıran bir partiyiz. Halkımızın gücüyle ve dualarıyla buradayız. Onlar konuşur, Ak Parti yapar. İktidar olmaya niyetiniz yoksa konuşur, vadedersiniz” dedi.



SKM’yi gezerek Bakırköy’de yapılan çalışmalar hakkında da bilgi alan Şentop, açılışın ardından Bakırköy İş Adamları Derneği’ni ziyaret etti. BİAD Başkanı Saim Yılmaz ve yönetim kurulunun karşıladığı Şentop, yaptığı konuşmada değişen dünya karşısında, Türkiye’nin de dönüşümde olduğunu ve bu değişime cevap veren tek partinin Ak Parti olduğunu söyledi.

Ak Parti'nin Türkiye gibi dinamik bir coğrafyası olan bir ülkede, 3 dönem oyunu arttırarak iktidarda kalan bir parti olduğunu, masa başında değil kapı kapı gezerek kendilerini anlattıklarını söyledi.

Karşılıklı soru cevap şeklinde devam eden toplantı sonunda Dernek Başkanı Salim Yılmaz’a ve Dernek yöneticilerine göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Selvi Sarıtaç





 

Editör: Haber Merkezi