Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Aday Adaylık dosyasını Küçükçekmece İlçe Başkanı Turgay Özcan'a teslim eden Ali Rıza Gülkanat yaptığı açıklamasında “Yeniden demokrasi, yeniden özgürlük ve yeniden çağdaş yaşam için ‘Yeniden Küçükçekmece’ ideali ile Cumhuriyet Halk Partisi’ni Küçükçekmece’de iktidar yapmak için, belediye başkan aday adayı oldum. Halkımızın da desteği ile hep birlikte çalışıp başaracağız” dedi.

Kamuoyunda yapılan anketlerde CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adaylarından halkın ilgisi ve beklentisi üzerine bazı isimler ön plana çıktı. Küçükçekmece Belediye Başkanı olarak ön plana çıkan isimler Ali Rıza Gülkanat, Cevdet Ateş, Burçin Baykal, Kemal Çebi ve Gökhan Gümüşdağ oldu.

ALİ RIZA GÜLKANAT BAŞKANIMIZ OLSUN

Küçükçekmecelilerin yakından tanıdığı isim olan daha önce de belediye başkanlığı yapan Ali Rıza Gülkanat’a halkın yoğun ilgisi oldu. Küçükçekmeceliler tanıdığımız, bildiğimiz, Küçükçekmece’nin sorunlarını herkesten daha çok bilen geçmişten gelen başkan olarak görev yapmış Ali Rıza Başkan var. Bizim için değerli bizler istiyoruz ki Ali Rıza Gülkanat başkanımız olsun şeklinde konuştular.

Senay BADUR-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi